Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Klintensiv - Dezinfectanti Medicali Campulung Moldovenesc

Dezinfectanti Medicali Campulung Moldovenesc - Klintensiv - Klintensiv va ofera o gama variata de dezinfectanti profesionali medicali, disponibili la nivel national.

dezinfectanti medicaliKlintensiv reprezinta un producator de dezinfectanti profesionali medicali ce are ca angajament furnizarea unor produse de calitate superioara. Astfel, intreg procesul de productie este standardizat, iar substantele pe care le folosim sunt de o inalta calitate, de la firme prestigioase in domeniu. 

Igiena reprezinta prioritatea principala in clinici si spitale, atat in privinta instrumentarului si dispozitivelor cat si pentru mainile personalului medical.

Eficienta dezinfectantilor oferiti de compania noastra este 100% garantata, actiunea lor eliminand cu succes orice forma de micro-organisme patogene.

Distrugerea virusilor, bacteriilor si microbilor necesita utilizarea unor produse profesionale, dezinfectanti medicali conceputi pentru aceasta sarcina. Klintensiv va ofera urmatoarele produse, avizate si certificate de Ministerul Sanatatii:

  •  KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE
  •  KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR
  •  KLINTENSIV SAPUN ANTIMICROBIAN
  •  KLINTENSIV GEL DE MAINI
  •  KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT

Toate produsele, detalii despre acestea, mod de utilizare, proprietatile microbiologice, si compozitia chimica a acestora sunt disponibile pe site-ul nostru:

klintensiv.com

denzinfectanti medicali Campulung Moldovenesc

 

Produsele noastre sunt destinate:

  • Sectorului Medical
  • Cabinetelor Stomatologice
  • Cabinetelor Veterinare
  • Coaforelor/Frizeriilor
  • Colectivitatilor 

consumabile medicale Campulung Moldovenesc

KLINTENSIV SUPRAFETE

Disponibil in magazinul nostru online, in urmatoarele variante:

Klintensiv Dezinfectant Suprafete 750ml - https://dezinfectanti.klintensiv.com/produs/klintensiv-dezinfectant-instrumentar-750ml/

Klintensiv Dezinfectant Suprafete 5l - https://dezinfectanti.klintensiv.com/produs/suprafete-5l/

KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE reprezinta o soluţie lichida dezinfectantă, fără alcool, parfumat, gata de folosire, recomandată pentru suprafeţe delicate şi opacizante, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază alcoolică. Este o soluţie ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafeţelor, ambulante, unitati primire urgente – UPU, sali operatie, cabinete de consultatie, scaune de tratament, suprafeţele uniturilor dentare, piese de mână (turbină, contraunghi, piesă dreaptă), braţe de susţinere a lămpilor, instrumente stomatologice de oţel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafeţe de lucru și obiectelor de inventar din spații private și zone de sănătate publică.  Este o soluţie cu proprietăţi dezinfectante si detergente, fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă, creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia. Substanţele active sunt sărurile cuaternare de amoniu.

Mod de utilizare: se pulverizează lichidul KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE nediluatdirect pe zona care trebuie dezinfectată, distribuindu-se uniform pe întreaga suprafaţă şi pe obiecte şi se lasă să acţioneze 5 minute. Dacă este necesar, se poate utiliza pentru curăţare o bucată de material textil neţesut. Nu se clăteşte.

Precauţiuni de utilizareAcest produs este destinat pentru uz profesional şi se va folosi de către personal calificat, cu cunoaşterea normelor de siguranţă în domeniu. Se va utiliza cu mănuşi de protecţie. Se recomandă a fi utilizat în încăperi bine aerisite şi ventilate. Produsul va fi păstrat închis în ambalajul original, la răcoare şi la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alţi detergenţi, în special cu cei care conţin surfactanţi anionici sau aldehide.Eventualele diferenţe minore de miros sunt datorate parfumurilor naturale şi nu afectează calitatea produsului.

consumabile medicale

KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR

Disponibil in magazinul nostru online, in urmatoarele variante: 

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar 1l - https://dezinfectanti.klintensiv.com/produs/instrumentar-1l/

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar 5l - https://dezinfectanti.klintensiv.com/produs/instrumentar-5l/

KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR este o soluţie concentrată sub forma lichida, cu proprietăţi dezinfectante si detergente, fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia. Este indicat pentru dezinfectarea, presterilizarea şi curăţarea tuturor instrumentelor din domeniul medical și spații private.

Mod de utilizare: soluţie concentrată pentru uz profesional. Se diluează la 2%, adică 20 ml produs la 1 l de apă, instrumentarul se curǎţǎ, apoi se imerseazǎ în soluţia preparatǎ, timpul de actiune fiind de minimum 5 minute. In funcţie de gradul de murdărie se prepară soluţia cel puţin o dată pe zi. Se poate utiliza în cuvele cu ultrasunete.

Precauţiuni de utilizareAcest produs este destinat pentru uz profesional şi se va folosi de către personal calificat, cu cunoaşterea normelor de siguranţă în domeniu. Se va utiliza cu mănuşi de protecţie. Se recomandă a fi utilizat în încăperi bine aerisite şi ventilate. Produsul va fi păstrat închis în ambalajul original, la răcoare şi la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR  cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alţi detergenţi, în special cu cei care conţin surfactanţi anionici sau aldehide.

dezinfectanti profesionali Campulung Moldovenesc

KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT

Disponibil in magazinul nostru online, in urmatoarele variante:  

Klintensiv Gel Dezinfectant 500ml - https://dezinfectanti.klintensiv.com/produs/gel-de-maini/

Klintensiv Gel Dezinfectant 55ml - https://dezinfectanti.klintensiv.com/produs/klintensiv-gel-dezinfectant/

KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT este un gel hidroalcoolic pentru dezinfectarea şi menţinerea igienei în scopul dezinfecţiei mâinilor prin frecare. Pentru uz profesional.

KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT are acţiune rapidă, fiind un produs ideal pentru utilizări frecvente în cabinetele medicale, între pacienţi. Substanţele protectoare şi hidratante pentru epidermă asigură echilibrul lipidic prevenind apariţia zonelor uscate şi senzaţia de piele crăpată după utilizări multiple, într-un interval de timp relativ mic.

Mod de utilizare: se utilizează ca atare. Pentru dezinfectare igienică se folosesc 3 ml – timp de contact 30 secunde; pentru efect virucid timp de contact 3 minute.

Recomandăm ca înainte de utilizare să se scoată bijuteriile sau accesoriile de pe mâini. Înainte de aplicare, pielea mâinilor trebuie să fie uscată. Se aplică 2-3 ml de gel KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT. Se freacă mâinile frontal, palmă pe palmă, apoi se alternează palma cu dosul mâinilor. Se freacă cu atenţie vârful degetelor, cele care au contactul un mare cu pacienţii şi se freacă cu atenţie şi încheieturile degetelor, în cutele epidermei.

solutii dezinfectante Campulung Moldovenesc

KLINTENSIV SAPUN ANTIMICROBIAN

Disponibil pe magazinul nostru online: 

Klintensiv Sapun Antimicrobian 500ml - https://dezinfectanti.klintensiv.com/produs/sapun-antimicrobian/

Combină proprietățile antiseptice, de curățare și dezodorizare a mâinilor, fiind de asemenea si foarte blând cu pielea. Este recomandat să se folosească în unitățile medicale între pacienți, între proceduri, după expunerea la potențiali patogeni și după îndepărtarea echipamentului de protecție. Este un produs ideal pentru utilizare frecventă.Conține ca substanță activă clorhexidina care s-a dovedit că are o mare activitate antimicrobiană, necesară pentru protecția personalului medical și reduce riscul contaminării încrucișate. Calitatea ingredientelor noastre și pH-ul ideal fac ca pielea dumneavoastră să se simtă proaspătă și curată. Acest produs are o acțiune completă dacă se folosește împreună cu gelul de mâini KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT.

servetele umede dezinfectante

KLINTENSIV SERVETELE UMEDE DEZINFECTANTE

Disponibil pe magazinul nostru online: 

Klintensiv Servetele Umede Dezinfectante - https://dezinfectanti.klintensiv.com/produs/instrumentar/

KLINTENSIV ŞERVEŢELE UMEDE reprezintă o soluţie dezinfectantă, fără alcool, gata de folosire, recomandată pentru suprafeţe delicate şi opacizante, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază alcoolică. Este o soluţie ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafeţelor, ambulante, unitati primire urgente – UPU, scaune de tratament, suprafeţele uniturilor dentare, piese de mână (turbină, contraunghi, piesă dreaptă), braţe de susţinere a lămpilor, instrumente stomatologice de oţel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafeţe de lucru și obiecte de inventar din spații private și zone de sănătate publică. Soluţia are proprietăţi detergente şi dezinfectante, fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă, creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia. Substanţele active sunt sărurile cuaternare de amoniu.

Mod de utilizare: Ştergeţi cu şerveţelul umed suprafaţa care trebuie dezinfectată în aşa fel încât suprafaţa să rămână umedă. Se lasă să acţioneze timp de 5 minute. Se folosesc atâtea şerveţele cât este nevoie. Folosiţi mănuşi. Nu se clăteşte.

Precauţiuni de utilizareAcest produs este destinat pentru uz profesional şi se va folosi de către personal calificat, cu cunoaşterea normelor de siguranţă în domeniu. Se va utiliza cu mănuşi de protecţie. Se recomandă a fi utilizat în încăperi bine aerisite şi ventilate. Produsul va fi păstrat închis în ambalajul original, la răcoare şi la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV ŞERVEŢELE UMEDE cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alţi detergenţi, în special cu cei care conţin surfactanţi anionici sau aldehide. Eventualele diferenţe minore de miros sunt datorate parfumurilor naturale şi nu afectează calitatea produsului.

dezinfectant instrumentar
Galerie Dezinfectanti Medicali Campulung Moldovenesc