Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. Paltinis S.R.L - Centru Colectare Deseuri Sticla Campulung Moldovenesc

Deseuri Sticla Campulung Moldovenesc - S.C. Paltinis S.R.L - Firma noastra ofera servicii de colectare deseuri periculoase si nepericuloase, consultanta si asistenta in domeniul managementului mediului si isi propune sa ofere solutii profesionale de gestionare a deseurilor la nivelul intregului judet.

S.C. Paltinis S.R.L Suceava va sta dispozitie in vederea colectarii unei vaste game de deseuri. Suntem la dispozitia clientilor nostri efectuand depozitarea in containere speciale, transportul specializat si valorificarea ulterioara a acestora.

Firma noastra ofera servicii de colectare deseuri periculoase si nepericuloase, consultanta si asistenta in domeniul managementului mediului si isi propune sa ofere solutii profesionale de gestionare a deseurilor la nivelul intregului judet.

Managementul deseurilor devine o preocupare din ce in ce mai acuta pentru cetatenii si autoritatile locale din toate zonele tarii cu cat, aruncarea la intamplare a deseurilor de-a lungul timpului, are un impact din ce in ce mai periculos asupra mediului inconjurator.

Fiecare persoana din tara noastra produce in medie 1 kilogram de deseuri zilnic compuse din: resturi alimentare, recipiente din plastic, ziare, ambalaje, recipiente metalice, materiale textile si, mai nou, aparatura electrocasnica iesita din uz, autoturisme si multe altele, denumite generic deseuri urbane sau deseuri municipale iar colectarea si reciclarea acestora a devenit din ce in ce mai importanta.

Ne puteti gasi la urmatoarele adrese:

Str. Argestru, langa Rompetrol, in Vatra Dornei

Str. Bistritei, Nr. 1, in Vatra Dornei 

deseuri sticla

Cine suntem?

S.C. Paltinis S.R.L reprezinta o companie cu o experienta vasta in domeniul colectarii si valorificarii deseurilor, firma noastra participand in mod activ si sustinut in procesul de imbunatatire a calitatii mediului.

De ce sa reciclezi?

In acest moment, nivelul de civilizatie al convietuirii în aglomeratiile urbane din Romania conduce la necesitatea asigurarii unui mediu ambiant din care sursele de poluare si factorii de risc pentru sanatatea publica sa fie eliminate. Colectarea si eliminarea deseurilor este necesar sa fie perceputa de o mare parte a locuitorilor oraselor drept una din elementele de baza care conditioneaza calitatea vietii urbane, aceasta activitate fiind extrem de importanta. Gestiunea deseurilor are un impact favorabil asupra dezvoltarii sociale si economice, cunoscut fiind ca aceasta activitate influenteaza dezvoltarea urbana, turismul, agricultura. Pentru înlaturarea situatiilor necorespunzatoare existente în gospodarirea deseurilor din localitatile României, se impune rezolvarea urmatoarelor probleme:

 • eliminarea elementelor poluante datorita activitatilor de colectare, transport si depozitare a deseurilor;
 • recuperarea si valorificarea pe piata a componentelor din deseurile, posibil a fi reintroduse în circuitul industrial ca surse secundare, înlocuitoare a materiilor prime;
 • reducerea la dimensiuni minime a suprafetelor de teren necesare depozitarii definitive a deseurilor;
 • depozitarea si neutralizarea deseurilor nevalorificabile în conditii de protectie a mediului înconjurator.

reciclare sticla

Firma noastra colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri:

 • deseuri mase plastice
 • deseuri de hartie si carton
 • deseuri lemn
 • deseuri sticla
 • deseuri electrice si electronice
 • feroase si neferoase (fier vechi, cupru, aluminiu)
 • deseuri acumulatori

deseuri sticla

 

Localizare S.C. Paltinis S.R.L
Galerie Deseuri Sticla Campulung Moldovenesc