Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. Solivet Concept S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Sncu Jimbolia

Deseuri Sncu Jimbolia - S.C. Solivet Concept S.R.L. - S.C. Solivet Concept S.R.L. va ofera solutii complete de neutralizare deseuri.

deseuri SNCU JimboliaS.C. Solivet Concept S.R.L. va ofera servicii specializate de colectare, transport si neutralizare deseuri SNCU si deseuri alimentare expirate, adaptate nevoilor dumneavoastra. Astfel, garantam ca veti putea beneficia de  consultanta despre legile de mediu care va afecteaza, sprijin la completarea tuturor actelor necesare predarii.

Ne concentram pe dezvoltarea si livrarea de solutii personalizate, flexibile care sa fie conforme si sa depaseasca asteptarile clientilor nostri, la nivelul intregii game de servicii si produse.

In zilele noastre, grija fata de mediu reprezinta datoria fiecarui om in parte. Firma noastra ajuta persoanele fizice si juridice in vederea colectarii deseurilor, realizand o munca demna pentru care am fost intotdeauna respectati.

Va punem la dispozitie serviciul de precolectare,colectare, transport si neutralizare / eliminare / incinerare a tesuturilor animaliere, cadavre, S.N.C.U. la avantajoase preturi.

Neutralizare deseuri SNCU

Deseurile de origine animala reprezinta subproduse de origine animala ce nu sunt destinate consumului uman, cadavre intregi sau portiuni de cadavre provenite de la animale.

Procedeul de eco neutralizare deseuri animale de tip SNCU a venit ca o completare a gamei de servicii oferite de firma noastra clientilor nostri. Oferim posibilitatea clientilor nostri sa obtina ieftin, simplu si rapid toate actele necesare pentru intrarea in legalitate si obtinerea autorizatiei sanitar veterinare.

neutralizare deseuri SNCU Jimbolia

Contractul de eco neutralizare deseuri de origine animala tip este impus de legislatia romaneasca in vigoare. Fara acest contract, incheiat cu o firma autorizata de Directia Sanitar Veterinara, operatorii economici risca amenzi foarte mari si chiar suspendarea autorizatiei de functionare.

Conform legislatiei sanitar veterinare si siguranta alimentului, operatorii economici care activeaza in industria alimentatiei publice nu au voie sa arunce deseurile de origine animala sau non-animala la gunoi ci trebuie sa predea aceste deseuri spre incinerare unei firme specializate si autorizata de ANSVSA . Contractul de neutralizare deseuri tip protan sa impus ca o necesitate datorita gradului mare de poluare, la nivel national, a apelor si a solului cu deseuri animale sau non-animale.

deseuri animaliere Jimbolia

Companie noastra este definita de urmatoarele caracteristici:

PRETURI AVANTAJOASE

Contactati-ne pentru a va oferi un potrivit program in concordanta cu bugetul si nevoile dumneavoastra.

CALITATE GARANTATA

Tehnologia moderna si oamenii experimentati va ofera garantia calitatii in toate serviciile.

SOLUTII ECOLOGICE

Oferim solutii ecologice, de ultima generatie, care nu afecteaza mediul inconjurator.   

Solivet va ofera urmatoarele servicii: 

  • SALUBRIZARE
  • D.D.D
  • ECARISARE
  • GESTIONAREA APELOR

Localizare S.C. Solivet Concept S.R.L.
Galerie Deseuri Sncu Jimbolia