Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. Paltinis S.R.L - Centru Colectare Deseuri Plastic Campulung Moldovenesc

Deseuri Plastic Campulung Moldovenesc - S.C. Paltinis S.R.L - Ne ocupa de colectarea unei vaste game de deseuri la nivel judetean, inclusiv deseuri plastice.

Firma noastra colecteaza atat deseuri din plastic, cat si alte tipuri de deseuri la nivelul judetului Suceava.

Ne puteti gasi la urmatoarele adrese:

Str. Argestru, langa Rompetrol, in Vatra Dornei

Str. Bistritei, Nr. 1, in Vatra Dornei

La ora actuala, colectarea, reciclarea si refolosirea deseurilor are o importanta deosebita. 
Populaţia, mare generatoare de deşeuri trebuie să aiba la cunostintă că, cu cât colectarea selectivă la sursă este mai bună, cu atât efortul de valorificare al lor se reduce considerabil. În plus, după cum se ştie, serviciile de salubritate se plătesc la metru cub de deşeu colectat, iar, spre exemplu, 70 % din volumul total al deşeurilor menajere îl constituie PET-urile, folia plastic, hartia si cartonul.

Colectam toata gama din deseuri din plastic : PET, HDPE, PVC, PP, PS, LPDE, mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie, mese, scaune, role, galeti, lazi de toate tipurile.

deseuri plastic

Reciclarea sticlelor din material plastic tip PET a devenit o aplicație din ce in ce mai importantă avînd în vedere că recipientele tip PET au fost introduse în tot mai multe țări. În cadrul procesului de reciclare este important ca sticlele să rămînă întregi și să poată fi separate (pe doua categorii, PET COLORAT și PET INCOLOR).

Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor din hartie si carton, plastic, lemn, acumulatori, feroase si neferoase.

reciclare deseuri plastic

Firma noastra colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri:

  • deseuri mase plastice
  • deseuri de hartie si carton
  • deseuri lemn
  • deseuri sticla
  • deseuri electrice si electronice
  • feroase si neferoase (fier vechi, cupru, aluminiu)
  • deseuri acumulatori

 colectare deseuri plastic

Localizare S.C. Paltinis S.R.L
Galerie Deseuri Plastic Campulung Moldovenesc