Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. BIO PAK S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Medicale Gherla

Deseuri Medicale Gherla - S.C. BIO PAK S.R.L. - S.C. BIO PAK S.R.L. desfasoara activitatea de colectare si transport in vederea eliminarii finale a deseurilor medicale in judetul Cluj.

deseuri medicale GherlaS.C. BIO PAK S.R.L. desfasoara activitatea de colectare si transport in vederea valorificarii/eliminarii finale a deseurilor industriale periculoase si nepericuloase, inclusiv deseuri de natura medicala provenite de la diversi beneficiari din judetele Maramures, Cluj, Satu Mare, Bistrita si Salaj. Colectarea si transportul deseurilor se fac cu ajutorul mijloacelor de transport speciale auto, proprii, iar valorificarea/eliminarea finala se realizeaza cu utilaje moderne, in conformitate cu normele in rigoare.

Colectarea ambalajelor se face conform LEGII Nr. 249/2015 din 28 octombrie 2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje.

S.C. BIO PAK S.R.L. ofera servicii de colectare a deseurilor periculoase si totodata servicii de asistenta legislativa in domeniu, conform ultimelor norme in vigoare. Preluam responsabilitatea gestionarii deseurilor in unitatea dumneavoastra.

Incheiem contracte de preluare deseuri periculoase din unitati de profil ca: unitati medicale, farmacii, drogherii, coafor, frizerii, spa, spalatorii auto / haine.

Contactati-ne pentru informatii suplimentare legate de serviciile noastre. Echipa noastra experimentata de asistenta clienti va poate ajuta sa identificati optiunile corespunzatoare  si va poate sfatui in legatura cu optiunile disponibile.

Colectivul companiei noastre este alcatuit dintr-o echipa de profesionista, atent selectata, in vederea asigurarii celor mai ridicate standarde de servicii pentru colectare, transport si eliminare deseuri medicale periculoase.

Ne concentram pe dezvoltarea si livrarea de solutii personalizate, flexibile care sa fie conforme si sa depaseasca asteptarile clientilor nostri, la nivelul intregii game de servicii si produse.

Colectarea si separarea deseurilor pe categorii sunt primele etape în gestionarea deseurilor periculoase rezultate din activitatea medicala. În situatia în care nu se realizeaza separarea deseurilor pe categorii, întreaga cantitate de deseuri se trateaza ca deseuri periculoase.

Societatea noastra se ocupa de colectarea, transportul, ecologizarea sau neutralizarea deseurilor medicale, a celor industriale si a celor periculoase.

colectare deseuri medicale Gherla

SC. BIO PAK. SRL a fost infiintata inca din anul 2002, compania noastra oferind servicii de colectare deseuri in judetele : Maramures, Salaj, Bistrita, Satu Mare si Cluj.

Ulterior a devenit parte a BPK Group, infiintat in anul 2008 - devenind astfel marca inregistrata in Europa.

BPK Group activeaza in mai multe domenii : colectare deseuri, transporturi speciale , constructii si inclusiv reciclarea deseurilor din masa lemnoasa; biomasa, respectiv comercializarea peletilor (M.B.L). 

Modul de ambalare a deseurilor colectate

Deseurile periculoase si nepericuloase se colecteaza in ambalajele puse la dispozitie de catre generatorii/ detinatorii de deseuri, care le predau gata ambalate si etichetate. Coletarea deseurilor se face in baza unei programari prealabile, efectuate de catre Departamentul Comercial si Serviciul Transport.

neutralizare deseuri medicale

Deseurile medicale periculoase se impart in:

 • Deseurile anatomo-patologice, precum si partile anatomice, care cuprind toate tipurile de tesuturi umane si animale folosite in cercetare si tratare medicala
 • Deseurile infectioase, care cuprind toate tipurile de echipamente medicale care au intrat in contact cu sangele, precum si cu alte fluide biologice ale pacientilor, si care au potential infectios pentru oricine altcineva intra in contact cu acestea
 • Deseurile intepatoare-taietoare, care constau in toate instrumentele utilizate pentru patrunderea in tesutul uman, fie prin intepare, precum acele de seringa, sau prin taiere, precum bisturiile de unica folosinta
 • Deseurile chimice si farmateutice, care constau in substantele care nu au fost utilizate si care au termen de valabilitate expirat, dar si solutii de curatenie, speciale pentru spatiile in care s-au desfasurat activitati medicale si de cercetare medicala
 • Deseurile radioactive, care beneficiaza de o atentie deosebita, si care sunt mai rar intalnite in institutiile medicale si mai multe in cele de cercetare, pentru ca au o periculozitate deosebit de mare pentru oricine intra in contact cu acestea

transport deseuri medicale Gherla

Servicii oferite de SC.BIO-PAK.SRL :

 • Colectarea deşeurilor

 • Transport ADR a deşeurilor

 • Eliminara deşeurilor

 • Reciclarea şi valorificarea deşeurilor

 • Vânzarea ambalajelor speciale şi specifice acestei activităţi

 • Întocmirea documentaţiei specifice serviciilor anterioare

Localizare S.C. BIO PAK S.R.L.
Galerie Deseuri Medicale Gherla