Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Eco Steel Solution - Centru Colectare Deseuri Lemn Eforie

Deseuri Lemn Eforie - Eco Steel Solution -

deseuri lemn judet ConstantaEco Steel Solution ofera o gama larga de servicii dedicate gestionarii deseurilor pe intreaga raza a judetului Constanta, incepand cu colectarea deseurilor, procesarea lor si valorificarea in vederea reciclarii.

In timp, compania noastra  si-a extins activitatea prin oferirea unei game complete de servicii pentru colectarea si transportul deseurilor, cu ajutorul unui sistem modern de colectare.

In decursul activitatii noastre de colectare ne confruntam cu multe obstacole, dar din fericire, Uniunea Europeana pune mare pret pe dezvoltarea industriei de reciclare, asa ca si Romania beneficiaza de suport din partea UE si si-a adaptat legislatia, in acord cu cea europeana. Din 2007 pana in prezent, cantitatea de deseuri adunate de pe piata, in Romania, a fost intr-o continua crestere.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Eco Steel Solution  preocupandu-se de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. 

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor din hartie si carton, plastic, acumulatori, lemn, electronice si electrocasnice, feroase si neferoase.

colectare deseuri

Caracteristicile principale ce definesc compania noastra ca fiind una dintre cele mai performante in acest domeniu in judetul Constanta sunt:

 • Relatii contractuale bune cu partenerii, corecte si de lunga durata.
 • Clienti statornici de lunga durata.
 • Rapiditate in executarea serviciilor de colectare a deseurilor.
 • Excelenta calitate a serviciilor prestate.
 • Competenta tehnica apreciata de clienti.
 • Personal tanar, dinamic, flexibil si bine format.

Fiind membra a Uniunii Europene, Romania este obligata sa colecteze si recicla anual un anumit procent din cantitatile de deseu produse. Dintre toate tarile europene, Romania recicleaza doar 1% din intreg volumul de deseuri pe care le produce, restul fiind aruncat la gunoi.

Deseurile din lemn sunt o materie complexa : coaja care poate fi arsa sau compostata, rumegusul care poate fi valorificat sub forma de PAF, de combustibil, sau in agricultura ca litiera pentru animale si talasul care poate fi folosit pentru cazane de lemn, pentru panouri de PAL sau pentru pasta de hartie.

Lemnul folosit ca si combustibil nu mai poate fi valorificat pentru alte destinatii. Lemnul este una dintre sursele cele mai vechi folosite de umanitatea. Din vremurile preistorice pana la o epoca relativ recenta, lemnul a fost singura sursa de energie posibila pentru incalzire si pregatirea alimentelor. 

deseuri lemn Constanta

Colectare deseuri

Cantitatea de deseuri produsa este in continua crestere nu mai poate fi ignorata, fiind necesar ca cetatenii tarii noastre sa cunoasca importanta apelarii unui centru de colectare. Este normal sa dorim sa colectam cat mai multe deseuri, nu numai pentru a pastra tara curata, ci si pentru ca au devenit o resursa importanta, iar prin prisma celor mai noi tehnologii, colectarea este primul pas in managementul deseurilor.

reciclare deseuri Constanta

Reciclare

Reciclarea nu este o idee noua si exista dovezi ca in antichitate se recicla bronzul, iar in evul mediu dejectiile umane. In schimb, in ultimii ani, datorita imbunatatirii unor tehnologii si a descoperirii unora noi, procesul de reciclare a capatat alte valente. Acum reciclarea se poate face industrial, in conditii de eficienta economica si energetica, demonstrandu-se ca ecologia se poate imbina foarte bine cu obtinerea de profit.

 

 

Compania noastra realizeaza colectarea prompta si eficienta a urmatoarelor tipuri de deseuri:

 

 

 • lemn
 • plastic
 • acumulatori
 • electrice si electronice
 • feroase si neferoase
 • hartie si carton

Localizare Eco Steel Solution
Galerie Deseuri Lemn Eforie