Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Centru Colectare Deseuri Teleroman - Centru Colectare Deseuri Hartie Si Carton Turnu Magurele

Deseuri Hartie Si Carton Turnu Magurele - Centru Colectare Deseuri Teleroman - Oferim servicii de colectare si reciclare deseuri hartie in vederea productiei izolatiei cu fibre de celuloza.

Va invitam sa fiti parte dintr-un program de impact in colectarea deseurilor din hartie, care incurajeaza utilizarea responsabila a resurselor, productia locala si folosirea resurselor romanesti.

Centru Colectare Deseuri Teleroman pune accent pe activitatea de colectare si reciclare finala a deseurilor de hartie, transformand, in urma unui proces de sortare atenta a tipurilor de fibra, deseurile de hartie in material termoziolant. Reciclam  peste 1.000 de tone de deseuri de hartie anual.

Incheiem contracte de colectare cu societati care produc deseuri de hartie, pentru reciclarea lor finala, fiind autorizati de Ministerul Mediului ca reciclator final.

Colectarea se face la sediul societatii noastre din Turnu Magurele, Sos. Alexandriei, Nr. 4 sau la sediul clientului. Colectarea de la sediul clientului se face in functie de sortiment si cantitate.

Societatea noastra aduce un plus de valoare serviciilor existente pe piata la momentul actual, prin intelegerea nevoilor clientilor, oferind servicii complete in domeniul colectarii deseurilor din hartie si carton.

Misiune

Misiunea Isogreen este reprezentata de imbunatatim eficientei energetice si a confortului locuintelor, contribuind in acelasi timp la protejarea mediului inconjurator, prin reciclarea deseurilor de hartie si transformarea acestora in izolatie termica din fibre de celuloza eficienta si durabila.

Realizam ciclul complet, de la colectare, reciclare pentru deseurile din hartie pana la productia ISOGRENN FCH 100, un produs performant, inovator pe piata materialelor de constructii termoizolante naturale, analiza lucrare si instalare/montaj termoizolatie cu celuloza de catre echipele noastre de specialisti.

De ce este importanta reciclarea hartiei?

 • reducem defrisarea padurilor, astfel vor fi mai putine: alunecari de teren, schimbari climatice, inundatii, distrugere de habitate si a biodiversitatii, distrugerea spatiilor de recreere;
 • scade importul de lemn pt productia de celuloza;
 • se reduce consumul de apa cu pana la 60%;
 • scade consumul de energie cu pana la 40%;
 • se reduce poluarea aerului cu pana la 70%;
 • se diminueaza poluarea apelor cu pana la 35%;
 • scad cantitatile depozitate la rampele de gunoaie sau de la incineratoare.

Serviciile noastre

 • colectare si reciclare deseuri din hartie si carton
 • instalare izolatie cu fibre de celuloza ( rezultata in urma reciclarii, perfomanta si eco friendly )

Produsele noastre

 • izolatie cu fibre de celuloza
 • utilaje suflare Isogreen Maxxblow

 

Galerie Deseuri Hartie Si Carton Turnu Magurele