Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

WMW Intermedia Corporation Trade - Centru Colectare Deseuri Hartie Si Carton Teius

Deseuri Hartie Si Carton Teius - WMW Intermedia Corporation Trade - Compania noastra colecteaza deseuri din hartie si carton la nivelul intregului judet.

colectare deseuri hartie TeiusColaborand cu societatea noastra aveti garantia unor servicii de calitate, oferite de profesionisti in domeniu. In colaborarea cu firma noastra, fiecare client se va bucura de un grad ridicat de personalizare a serviciilor si produselor.

WMW Intermedia Corporation Trade colecteaza de la societati comerciale si persoane fizice deseuri din hartie si carton, precum si alte deseuri reciclabile rezultate din activitatea dumneavoastra: deseuri electrice si electronice, deseuri acumulatori, deseuri textile, deseuri feroase si neferoase, deseuri periculoase si toxice, deseuri constructii, deseuri lemn, deseuri sticla, deseuri ulei alimentar uzat si deseuri din plastic. Asiguram clientilor nostri depozitarea in containere speciale, utilaje de incarcare, transportul specializat si valorificarea ulterioara. In functie de nevoile dumneavoastra, putem deplasa la sediul companiei ehipe de muncitori, sarjatori si taietori. Pentru a fi competitivi, monitorizam zilnic valorile deseurilor astfel incat sa oferim clientilor nostri bune preturi.

Protectia mediului este responsabilitatea  fiecaruia dintre noi. Noi ne asumam responsabilitatea de a crea si mai ales de a mentine mediul nostru inconjurator cat mai ‘verde’ ! Mediul inconjurator nu inseamna doar parcul si natura ci si biroul unde lucram sau casa in care locuim…

Valorile in baza carora firma dumneavoastra lucreaza sunt urmatoarele:

1. Profesionalismul
2. Flexibilitate
3. Avantajul pentru client

colectare deseuri carton Teius

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor din hartie si carton. 

Formula succesului și a determinării, ne susțin ideile și acțiunile flexibile, menite să ne asigure dezvoltarea în beneficiul investitorilor, angajaților și nu în ultimul rând, al clienților.

Hârtia reprezinta un comun şi frecvent deşeu şi se eliberează din toate domeniile de activitate. Ne trece prin mână în fiecare zi, dar de multe ori nici nu ne dăm seama cât de iresponsabil o folosim, din neinformare, inconştienţă, din păcate, chiar şi din nepăsare. Hârtia de calitate (folosită la caiete, pentru dactilografiere sau pentru copiatoare şi imprimante), hârtia de ziar şi cartonul sunt utilizate tipuri de hârtie şi tot ele sunt şi cele care pot fi reciclate. Ştim deja că reciclarea hârtiei înseamnă transformarea deşeurilor de hârtie în noi produse de hârtie.

Colectare deseuri Alba

Cantitatea de deseuri produsa este in continua crestere nu mai poate fi ignorata, fiind necesar ca cetatenii tarii noastre sa cunoasca importanta apelarii unui centru de colectare. Este normal sa dorim sa colectam cat mai multe deseuri, nu numai pentru a pastra tara curata, ci si pentru ca au devenit o resursa importanta, iar prin prisma celor mai noi tehnologii, colectarea este primul pas in managementul deseurilor.

colectare deseuri Teius

Reciclare Alba

Reciclarea nu este o idee noua si exista dovezi ca in antichitate se recicla bronzul, iar in evul mediu dejectiile umane. In schimb, in ultimii ani, datorita imbunatatirii unor tehnologii si a descoperirii unora noi, procesul de reciclare a capatat alte valente. Acum reciclarea se poate face industrial, in conditii de eficienta economica si energetica, demonstrandu-se ca ecologia se poate imbina foarte bine cu obtinerea de profit.

colectare deseuri hartie si carton

Compania noastra realizeaza colectarea prompta si eficienta a urmatoarelor tipuri de deseuri:

 • deseuri electrice si electronice
 • deseuri feroase si neferoase
 • deseuri acumulatori
 • deseuri textile
 • deseuri hartie si carton
 • deseuri periculoase si toxice
 • deseuri constructii
 • deseuri lemn
 • deseuri sticla
 • deseuri ulei alimentar uzat
 • deseuri plastic

 

 reciclare Teius

Localizare WMW Intermedia Corporation Trade
Galerie Deseuri Hartie Si Carton Teius