Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Eco Steel Solution - Centru Colectare Deseuri Hartie Si Carton Techirghiol

Deseuri Hartie Si Carton Techirghiol - Eco Steel Solution -

deseuri carton ConstantaCompania Eco Steel Solution  ofera o gama larga de servicii, avand ca principala activitate managementului deseurilor pe intreaga raza a judetului Constanta, incepand cu colectarea deseurilor, procesarea lor si valorificarea in vederea reciclarii.

Realizam colectarea deseurilor din hartie si carton pe intreaga raza a judetului Constanta.

Deseurile colectate se prezinta sub diferite forme:

 • ziare
 • reviste
 • caiete si carti
 • maculatura de birou
 • arhive
 • ambalaje

Cartonul provine in special din ambalaje de tot felul. De regula, pentru colectare si preluare, cutiile de ambalaje din carton se pliaza si se leaga, pentru manipulare mai usoara si eficientizarea transportului.

In decursul activitatii noastre de colectare ne confruntam cu multe obstacole, dar din fericire, Uniunea Europeana pune mare pret pe dezvoltarea industriei de reciclare, asa ca si Romania beneficiaza de suport din partea UE si si-a adaptat legislatia, in acord cu cea europeana.

Printre principalele misiuni ale companiei noastre este de a indeplinirea obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Eco Steel Solution  preocupandu-se de instruirea  permanenta a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatiti in fata provocarilor aparute. 

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor din hartie si carton, plastic, acumulatori, lemn, electronice si electrocasnice, feroase si neferoase.

colectare deseuri carton Constanta

Valorile noastre principale sunt:

1. Profesionalismul, pentru ca acesta este un important avantaj pe care il poate avea un partener
2. Flexibilitate, incercam sa asiguram solutii perfect adaptate nevoilor clientului, fiecare client fiind unic
3. Avantajul pentru client, pentru ca avem solutii integrate (reciclare, transport), astfel incat asiguram economii substantiale pentru client

Colectarea deseurilor

Cantitatea de deseuri produsa este in continua crestere nu mai poate fi ignorata, fiind necesar ca cetatenii tarii noastre sa cunoasca importanta apelarii unui centru de colectare. Este normal sa dorim sa colectam cat mai multe deseuri, nu numai pentru a pastra tara curata, ci si pentru ca au devenit o resursa importanta, iar prin prisma celor mai noi tehnologii, colectarea este primul pas in managementul deseurilor.

Reciclarea deseurilor

Reciclarea nu reprezinta o idee noua si exista dovezi ca inca din antichitate se recicla bronzul. In schimb, in ultimii ani, datorita imbunatatirii unor tehnologii si a descoperirii unora noi, procesul de reciclare a capatat alte valente. Acum reciclarea se poate face in special industrial, in conditii de eficienta economica si energetica, demonstrandu-se ca ecologia se poate imbina foarte bine cu obtinerea de profit.

carton

Compania noastra realizeaza colectarea prompta si eficienta a urmatoarelor tipuri de deseuri:

 • lemn
 • plastic
 • acumulatori
 • electrice si electronice
 • feroase si neferoase
 • hartie si carton

reciclare carton

Localizare Eco Steel Solution
Galerie Deseuri Hartie Si Carton Techirghiol