Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

RECYCLE International - Centru Colectare Deseuri Hartie Si Carton Podu Iloaiei

Deseuri Hartie Si Carton Podu Iloaiei - RECYCLE International -

deseuri hartie si carton IasiRECYCLE INTERNATIONAL reprezinta o companie ce a luat nastere in anul 2007, avand ca domeniu principal de activitate colectarea deseurilor nepericuloase de la persoane fizice si juridice.

Din momentul infiintarii pana la ora actuala, compania RECYCLE INTERNATIONAL a inregistrat o dezvoltare semnificativa in ceea ce priveste activitatea societatii, devenind un operator demn de incredere pe piata gestionarii deseurilor nepericuloase nu doar in intreaga tara reusind astfel sa colecteze, sa proceseze si sa valorifice peste 35.000 tone anual.

Dezvoltarea societatii noastre a insemnat de asemenea si o extindere la nivel national. In afara de sediul central, situat in Bragadiru, avem puncte de lucru in tara la Iasi si la Cluj prin care acoperim estul, respectiv vestul Romaniei. Pentru toate celelalte zone avem colaboratori de incredere prin care acoperim restul tarii.

Compania noastra se ocupa de colectarea deseurilor din hartie si carton, lemn, plastic, sticla, electrice si electronice, feroase si neferoase.

Principalul obiectiv al societatii il reprezinta colectarea, procesarea si valorificarea deseurilor nepericuloase punand la dispozitie sisteme integrate de gestionare a deseurilor si stabilind parteneriate durabile cu reprezentantii industriei de reciclare atat din tara cat si din strainatate.

Hartia si cartonul sunt la ora actuala comune si frecvente deseuri ce se eliberează din toate domeniile de activitate. Ne trece prin mana in fiecare zi, dar de multe ori nici nu ne dam seama cât de iresponsabil o folosim, din neinformare sau inconstienta. De aceea, trebuie sa constientizam cat de important este sa reciclam hartia. Recycle International va sa la dispozitie in vederea reciclarii, oricand cu placere.

deseuri carton Iasi

Misiune

Misiunea RECYCLE International  este de a participa in mod activ la protejarea si conservarea mediului inconjurator prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deseurilor.
Ne ajutam partenerii in identificarea celor mai optime solutii integrate de management al deseurilor in vederea construirii unei activitati economice durabile - colectarea si valorificarea deseurilor nepericuloase.

Viziune

Ne dorim ca prin actiunile intreprinse de noi sa ne pozitionam printre principalii inovatori ai reciclarii deseurilor nepericuloase la nivel national.

Valori

Nu ne putem realiza misiunea si indeplini viziunea fara valorile care ne-au condus pana acum: profesionalism si calitate.
Suntem promti si flexibili la solicitarile partenerilor nostrii.

reciclare deseuri Podu Iloaiei

Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarile clientulor nostri, ne-au propulsat in pozitia de lider de piata, in acest domeniu.

Formula succesului și a determinării, ne susțin ideile și acțiunile flexibile, menite să ne asigure dezvoltarea în beneficiul investitorilor, angajaților și nu în ultimul rând, al clienților.

colectare deseuri hartie

 

SC RECYCLE INTERNATIONAL SRL va poate oferi solutii integrate de gestionare a deseurilor dupa cum urmeaza:

  •  consultanta in vederea stabilirii nevoilor fiecarui generator;
  •  precolectarea in recipiente specializate conform cu cerintele generatorilor;
  •  transport cu masini specializate in colectarea deseurilor reciclabile;
  •  prelucrarea intermediara a deseurilor prin: selectare, maruntire si/sau compactare;
  •  asigurarea transferului de responsabilitate al deseurilor;
  •  informarea continua a colaboratorilor nostrii.

Tipuri de deseuri colectate

“DESEU” insemna orice substanta sau obiect pe care posesorul il arunca, sau intentioneaza, sau este obligat sa-l arunce. 

Deseurile reprezinta una dintre problemele presante în activitatea de protectie a mediului, respectiv in asigurarea unei dezvoltari sustenabile.

Managementul modern de deseuri pune accent pe tratarea si eliminarea celor ce nu pot fi reciclate in mod sigur pentru mediu.
La managementul deseurilor tendinta este a unui sistem integrat cu mai multe resurse bazate pe separarea sursei, urmata de reprelucrare, reciclare, utilizarea energiei, sau tratarea cu un numar crescut de tehnologii. 

Societatea este autorizata sa preia urmatoarele sortimente de deseuri:

  • deseuri de HARTIE si CARTON;
  • deseuri industriale reciclabile de mase plastice: PET, PP, PE, PVC, ABS, folie stretch, etc.
  • deseuri de ambalaje: butelii PET, folie PE, ladite PP si PVC, carton, hartie, cutii metalice conserve, doze bauturi, sticla.

Asiguram solutii viabile si pentru alte tipuri de deseuri industriale reciclabile (de ex. deseuri metalice feroase si neferoase, lemn, textile, etc.) prin intermediul partenerilor nostrii de incredere.

 

 

Galerie Deseuri Hartie Si Carton Podu Iloaiei