Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

VRANCART S.A. - Centru Colectare Deseuri Hartie Si Carton Panciu

Deseuri Hartie Si Carton Panciu - VRANCART S.A. - VRANCART S.A. reprezinta un important reciclator de deseuri pe baza de fibre celulozice si nu numai la nivel national.

 VRANCART S.A. asigura pentru ambalajele din hartie-carton prestarea de servicii de reciclare finala in asa masura incat furnizorii care isi indeplinesc singuri obiectivele de mediu sa le asiguram trasabilitatea deseurilor de ambalaje din hartie-carton de la generare pana la reciclare.deseuri hartie si carton Panciu

VRANCART S.A. reprezinta o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A.  sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator. 

VRANCART S.A. recicleaza la ora actuala peste 30% din totalul de maculatura colectat la nivel national, fiind un important reciclator de deseuri pe baza de fibre celulozice si nu numai, aflandu-se printre principalii depoluatori ai Romaniei, fapt dovedit de cantitatea mare de maculatura reciclata zilnic, in jurul a 300 tone de deseuri de hartie si carton.

Nu ne putem realiza misiunea si indeplini viziunea fara valorile care ne-au condus pana acum: profesionalism si calitate.

Prin folosirea maculaturii ca materie prima se substituie in procesul tehnologic de fabricare a hartiei materia lemnoasa, aceasta dovedind atentia deosebita pe care societatea noastra o acorda economisirii resurselor naturale si o reala preocupare pentru protectia mediului.


Maculatura reciclata de VRANCART S.A.  este colectata in proportie de peste 50% de la generatorii primari de maculatura prin centrele proprii de colectare situate in: Bucuresti,Ilfov - trei centre, unul in Pantelimon, unul in Chiajna si unul in Popesti-Leordeni, Arad, Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Prahova, Sibiu, Timis, Vrancea - Focsani, Maramures, Dolj si Mures.

Important !!!

  • colectam folie din plastic (ex: folie de ambalat marfa pe paleti);
  • pentru ambalajele din hartie-carton putem asigura prestarea de servicii de reciclare finala in asa masura incat furnizorii care isi indeplinesc singuri obiectivele de mediu sa le asiguram trasabilitatea deseurilor de ambalaje din hartie-carton de la generare pana la reciclare.

colectare maculatura Panciu

VRANCART SA colecteaza maculatura si de la colectorii de maculatura autorizati, avand relatii de colaborare cu importanti furnizori de maculatura reciclabila din Romania si din strainatate.

In prezent, societatea noastra prin structura produselor sale finite este singura fabrica de profil care utilizeaza ca materie prima sortimentele de hartie si carton recuperate, cuprinse in toate cele cinci grupe prevazute in standardul SR EN 643:2003, dupa cum urmeaza:

1. grupa 1 - sortimente obisnuite
2. grupa 2 - sortimente medii
3. grupa 3 - sortimente superioare
4. grupa 4 - sortimente kraft
5. grupa 5 - sortimente speciale

deseuri hartie Panciu
Maculatura reciclata de VRANCART S.A. ca materie prima in procesul de fabricatie, trebuie sa respecte normele de calitate prevazute de standardul SR EN ISO 643:2003, respectiv:

  •  maculatura trebuie sa fie lipsita de corpuri straine (corpuri metalice, lemn, sticla, cauciuc, celuloid, celofan, piele, sfori din material textil, materiale plastice si sintetice, parafina, polietilena si alte rasini sintetice, hartie hidrorezistenta, etc);
  •  maculatura nu trebuie sa contina: praf, pamant, negru de fum, ambalaje de la produse toxice;
  •  maculatura nu trebuie sa prezinte degradari datorita putrezirii sau sa fie mucegaita;
  •  umiditatea maculaturii trebuie sa fie de maxim 10%. 

Prin recuperarea si predarea maculaturii la punctele de colectare si valorificare a materialelor refolosibile, fiecare dintre noi poate contribui nu numai la economisirea unor importante materii prime, ci si la protejarea mediului inconjurator. 

Hartia si cartonul reprezinta un comune deseuri ce se elibereaza din toate domeniile de activitate. Ne trece prin mana în fiecare zi, dar de multe ori nici nu ne dam seama cat de iresponsabil o folosim, din neinformare, inconstienţa, din pacate, chiar şi din nepasare. Hartia de calitate (folosită la caiete, pentru dactilografiere sau pentru copiatoare şi imprimante), hartia de ziar şi cartonul sunt utilizate tipuri de hartie şi tot ele sunt şi cele care pot fi reciclate. Stim deja că reciclarea hartiei inseamna transformarea deşeurilor de hartie în noi produse de hartie. VRANCART SA va sta la dispozitie pentru reciclarea deseurilor din hartie si carton, fiind un important reciclator la nivel national.

Formula succesului și a determinarii, ne sustin ideile și actiunile flexibile, menite sa ne asigure dezvoltarea în beneficiul investitorilor, angajatilor si nu în ultimul rand, al clientilor.

Vrancart SA - colectare deseuri hartie si carton

Localizare VRANCART S.A.
Galerie Deseuri Hartie Si Carton Panciu