Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

ECO WORLD PRODUCTION SRL - Centru Colectare Deseuri Hartie Si Carton Galati

Deseuri Hartie Si Carton Galati - ECO WORLD PRODUCTION SRL - Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.

ECO WORLD PRODUCTION SRL a fost fondata in anul 2007 in Galati, cu capital in intregime privat romanesc si reprezinta o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect principal de activitate managementul deseurilor.

La momentul actual, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 600 tone/luna, operand cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.

De asemenea, suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de o inalta calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. In prezent functionam cu un numar de 38 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.
Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. ECO WORLD PRODUCTION SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.
Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor din hartie si carton, plastic, sticla, lemn, electronice si electrocasnice.

colectare hartie Galati

Formula succesului și a determinării, ne susțin ideile și acțiunile flexibile, menite să ne asigure dezvoltarea în beneficiul investitorilor, angajaților și nu în ultimul rând, al clienților.

Hârtia reprezinta un comun şi frecvent deşeu şi se eliberează din toate domeniile de activitate. Ne trece prin mână în fiecare zi, dar de multe ori nici nu ne dăm seama cât de iresponsabil o folosim, din neinformare, inconştienţă, din păcate, chiar şi din nepăsare. Hârtia de calitate (folosită la caiete, pentru dactilografiere sau pentru copiatoare şi imprimante), hârtia de ziar şi cartonul sunt utilizate tipuri de hârtie şi tot ele sunt şi cele care pot fi reciclate. Ştim deja că reciclarea hârtiei înseamnă transformarea deşeurilor de hârtie în noi produse de hârtie. 

Colectare deseuri

 •  Deseuri mase plastice (PET, HDPE, LDPE, PP, PC, ABS, etc);
 •  Deseuri hârtie, carton, pliante, reviste;
 •  Deseuri sticla
 •  Deseuri electrice si electronice

Recuperare deseuri

 •  Recuperare deseuri reciclabile (PET, HDPE, LDPE, PP, PC, ABS, hartie/carton etc);
 •  Recuperarea si valorificarea deseurilor feroase/neferoase;
 •  Sortarea si debitarea deseurilor feroase
 •  Dezmembrari si dezafectari ale structurilor metalice, hale industriale ;
 •  Transportul in conditii de siguranta de la client catre beneficiar/valorificator;


Valorificare deseuri

 •  Baloti de PET, HDPE, LDPE, PP, PC, hartie/carton;
 •  Măcinături HDPE, LDPE, PP, ABS, PC, PET;
 •  Doze aluminiu.

Alte servicii

 •  Consultanţă în managementul integrat al deşeurilor
 •  Reciclare mase plastice.


colectare deseuri Galati

Localizare ECO WORLD PRODUCTION SRL
Galerie Deseuri Hartie Si Carton Galati