Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. MARY DEUTZ S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Hartie Si Carton Bucuresti Sector 2

Deseuri Hartie Si Carton Bucuresti Sector 2 - S.C. MARY DEUTZ S.R.L. - Ca scop principal, firma isi propune dezvoltarea unor relatii excelente cu partenerii si beneficiarii, realizand colectarea eficienta a deseurilor din hartie si carton.

S.C. MARY DEUTZ S.R.L. - Colectare MaculaturaS.C.  Mary Deutz S.R.L  realizeaza colectarea deseurilor de hartie si carton in Bucuresti si imprejurimi , stabilindu-si ca obiectiv strategic responsabilitatea și implicarea în dezvoltarea vieții, protejarea mediului, a comunității, și sprijinirea educației în România. 

Alinierea riguroasă la standardele europene de calitate a tehnologiei și serviciilor a dus la succesul companiei noastre pe piața locală și regional.

Creșterea calității serviciilor pe care le furnizăm clienților noștri și îmbunătățirea permanentă a organizării noastre, au impus compania noastra pe piața ca fiind un etalon de performanță, expansiune și stimul al dezvoltării mediului de afaceri.

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor din hartie si carton. 

Formula succesului și a determinării, ne susțin ideile și acțiunile flexibile, menite să ne asigure dezvoltarea în beneficiul investitorilor, angajaților și nu în ultimul rând, al clienților.

De ce sa reciclam hartie?

Nu este mai usor sa aruncam direct catile vechi la gunoi, pentru a scapa repede de ele?

Aruncatul hartiei la gunoi inseamna poluare, alunecari de teren, schimbari climatice majore, iar noi trebuie sa schimbam acest lucru. Hartia trebuie reciclata !

Suna acum la depozitul de maculatura si scapi de kilogramele in plus.

Deseuri Hartie si Carton Bucuresti

Cu tehnologiile actuale, hartia este reciclata de pana la patru ori, beneficiile aduse naturii prin reciclarea deseurilor de hartie si reducerea cantitatii de material lemnos exploatat sunt importante, reducandu-se costurile de productie.

O tona de hartie reciclata echivaleaza cu reciclarea unui ziar si doua coli albe pe zi, timp de un an.
O tona de hartie reciclata echivaleaza cu 20 de copaci netaiati, 3.800 kWh, 32.000L de apa economisiti si 27 Kg de substante poluante neeliberate in atmosfera.
O tona de hartie reciclata elibereaza aproximativ 2.5m3 din spatiul destinat depozitarii deseurilor. Pentru a produce 700 de pungi din hartie este nevoie de un copac de 30 de ani.

Reciclarea unui Kg de hartie ajuta la evitarea emiterii a 900g de CO2 si metan. Hartia reciclata este considerata cea in care 50%-75% din continutul de fibra provine din hartie veche/refolosibila.
Recicland numai jumatate din hartia folosita astazi in lume se poate acoperi aproximativ 75% din necesarul de hartie noua

S.C. MARY DEUTZ S.R.L. - Deseuri Hartie si Carton

In concluzie, de ce este atat de important sa reciclam hartie?

  • reducem defrisarea padurilor, astfel vor fi mai putine: alunecari de teren, schimbari climatice, inundatii, distrugere de habitate si a biodiversitatii, distrugerea spatiilor de recreere;
  • scade importul de lemn pt productia de celuloza;
  • se reduce consumul de apa cu pana la 60%;
  • scade consumul de energie cu pana la 40%;
  • se reduce poluarea aerului cu pana la 70%;
  • se diminueaza poluarea apelor cu pana la 35%;
  • scad cantitatile depozitate la rampele de gunoaie sau de la incineratoare.
  • Suna azi la depozit vino si sa te scapam de kilogramele in plus.

colectare, reciclare si valorificare deseuri

Pret pe KG maculatura

Pret maculatura 0.10 - 0.25 RON/ kg

Daca ai hartie scrisa, carti sau alte tipuri de maculatura o poti aduce la depozitul din Bucuresti, strada Jiului, nr.10-330

Mai mult, venim noi sa le luam de la tine
In functie de cantitatea de maculatura, putem veni noi sa ridicam maculatura de la dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei suni azi la depozitul de maculatura, si te vom scapa de kilogramele in plus.

Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor din hartie si carton.

valorificare deseuri hartie si carton

 

Localizare S.C. MARY DEUTZ S.R.L.
Galerie Deseuri Hartie Si Carton Bucuresti Sector 2