Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Best Multipet - Centru Colectare Deseuri Hartie Si Carton Anina

Deseuri Hartie Si Carton Anina - Best Multipet - Compania noastra este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deseurilor din hartie si carton in judetul Caras Severin.

deseuri hartie si carton AninaSC BEST MULTIPET SRL reprezinta o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in  judetul Caras-Severin, avand ca principal domeniu de activitate recuperarea si valorificarea materialelor reciclabile.

Compania noastra este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deseurilor din hartie si carton,  plastic, sticla, feroase si neferoase, lemn si textile. 

Formula succesului si a determinarii, ne sustin ideile si actiunile flexibile, menite sa ne asigure dezvoltarea in beneficiul investitorilor, angajatilor si nu in ultimul rand, al clientilor. 

Hartia reprezinta un comun si frecvent deseu si se elibereaza din toate domeniile de activitate. Ne trece prin mana in fiecare zi, dar de multe ori nici nu ne dam seama cat de iresponsabil o folosim, din neinformare, inconstienta, din pacate, chiar si din nepasare. Hartia de calitate (folosita la caiete, pentru dactilografiere sau pentru copiatoare si imprimante), hartia de ziar si cartonul sunt utilizate tipuri de hartie si tot ele sunt si cele care pot fi reciclate. Stim deja ca reciclarea hartiei inseamna transformarea deseurilor de hartie in noi produse de hartie. 

De ce sa reciclam hartia si cartonul? 

Ne este mult mai usor sa aruncam direct catile vechi la gunoi, pentru a scapa repede de ele, insa nu aceasta este alegerea corecta! 

Aruncatul hartiei la gunoi inseamna poluare, alunecari de teren, schimbari climatice majore, iar noi trebuie sa schimbam acest lucru. Hartia trebuie reciclata ! 

deseuri hartie Anina

Suna acum la Best Multipet si scapi de kilogramele de hartie si carton in plus. 

In relatiile cu clientii nostri suntem intotdeauna eficienti, responsabili,  oferind flexibilitate si o calitate ridicata a serviciilor oferite.

In zilele noastre, grija fata de mediu reprezinta datoria fiecarui om in parte. Firma noastra ajuta persoanele fizice si juridice in vederea colectarii si reciclarii deseurilor, realizand o munca demna pentru care am fost intotdeauna respectati.

Intreprinderea are in vedere dezvoltarea continua prin imbunatatirea in permanenta a sistemului de colectare a deseurilor in concordanta cu dorintele, nevoile si interesele societatii, la inalte standarde europene pentru a oferi servicii de o inalta calitate clientilor sai.

Avand colaborari cu majoritatea instiutiilor din judet, scoli, primarii, agentia de mediu, dar si societati comerciale, firma este implicata in numeroase activitati privind protejarea si conservarea resurselor naturale.

colectare deseuri carton Anina

Compania noastra de colectare deseuri dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Sprijinit pe modelul german societatea detine colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor colaboratorilor, dand dovada de promptitudine, seriozitate si dinamica.

Aria de colectare a materialelor reciclabile depaseste mai mult de jumatate din tara, interesul fiind concentrat pe achizitionarea de PET, HDPE, PP.

Pe langa activitatile de colectare, societatea, in urma parteneriatului cu o importanta societate din Germania, deruleaza si activitatea de macinare a HDPE+PP, rezultand fulgi care sunt colectati in big-bags-uri si transportati spre valorificare catre partenerul german.

Societatea ofera servicii autorizate si prompte gestionand atat partea de documentatie cat si pe cea de gestionare a deseurilor fiind dotati cu echipamente si mijloace de transport autorizate.

Best Multipet este o companie romaneasca dedicata recuperarii si valorificarii materialelor reciclabile (hârtie/carton, PET, PE, PP, lemn, textile, sticla , feroase si neferoase).

deseuri hartie si carton

Iata, pe scurt, procesul tehnologic:

Colectare → Sortare → Depozitare → Procesare → Produse obtinute → Unde se folosesc acestea

Colectare

Colectarea selectiva este probabil un important punct din reciclare. Incepind cu existenta recipientelor speciale (de exemplu, colectarea plasticului si/sau a hirtiei se face in containere dedicate de culoare albastra sau verde), continuind cu participarea companiilor si terminind cu educarea continua a comunitatii, colectarea selectiva a ambalajelor si a deseurilor devine o practica obligatorie pentru a pastra mediul inconjurator.

Sortare

Sortarea ambalajelor si deseurilor se face in baza materialelor din care sint compuse acestea. De exemplu, sortarea adecvata a plasticului (si prin procesare) permite obtinerea unei materii prime (sub forma de fulgi sau granule) folosita ulterior in productia maselor plastice de o calitate superioara.

Depozitare

Depozitarea ambalajelor si a deseurilor se face in spatii special amenajate (ferite de intemperii sau soare) unde exista zone destinate celor deja sortate, pregatite pentru procesare.

Procesare

Dupa sortarea initiala urmeaza o sortare mecanica si o triere manuala, tocmai pentru a se asigura asocierea corecta a materiilor prime regasite in ambalaje si deseuri, pentru o consistenta si calitate crescute ale produsului inainte de compactare.

Utilajele folosite pentru procesare macina, calcineaza, spala si usuca deseurile, acestea find pregatite pentru compactare si livrare.

reciclare hartie Anina

Realizam colectarea urmatoarelor tipuri de deseuri:

  • hartie/carton,
  • plastic
  • lemn
  • textile
  • sticla
  • feroase si neferoase
Localizare Best Multipet
Galerie Deseuri Hartie Si Carton Anina