Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. Paltinis S.R.L - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Vicovu De Sus

Deseuri Feroase Si Neferoase Vicovu De Sus - S.C. Paltinis S.R.L - S.C. Paltinis S.R.L reprezinta o companie cu o experienta vasta in domeniul colectarii si valorificarii deseurilor, firma noastra participand in mod activ si sustinut in procesul de imbunatatire a calitatii mediului.

S.C. Paltinis S.R.L Suceava colecteaza de la persoane fizice si juridice deseuri feroase si neferoase (fier vechi, cupru, aluminiu), precum si alte deseuri reciclabile rezultate din activitatea dumneavoastra: deseuri mase plastice, deseuri de hartie si carton, deseuri de acumulatori, deseuri lemn, deseuri sticla si deseuri electrice si electronice. Suntem intotdeauna la dispozitia clientilor nostri cu depozitarea in containere speciale, transportul specializat si valorificarea ulterioara a acestora. In functie de nevoile dumneavoastra, ne putem deplasa la sediul companiei pe care o detineti sau la domiciuliu, in cazul persoanelor fizice. Pentru a fi competitivi, monitorizam zilnic valorile deseurilor astfel incat sa oferim clientilor nostri bune preturi.

Ne puteti gasi la urmatoarele adrese:

Str. Argestru, langa Rompetrol, in Vatra Dornei

Str. Bistritei, Nr. 1, in Vatra Dornei

Cine suntem?

S.C. Paltinis S.R.L reprezinta o companie cu o experienta vasta in domeniul colectarii si valorificarii deseurilor, firma noastra participand in mod activ si sustinut in procesul de imbunatatire a calitatii mediului.

DESEURI feroase si neferoase

De ce sa reciclezi?

In acest moment, nivelul de civilizatie al convietuirii în aglomeratiile urbane din Romania conduce la necesitatea asigurarii unui mediu ambiant din care sursele de poluare si factorii de risc pentru sanatatea publica sa fie eliminate. Colectarea si eliminarea deseurilor este necesar sa fie perceputa de o mare parte a locuitorilor oraselor drept una din elementele de baza care conditioneaza calitatea vietii urbane, aceasta activitate fiind extrem de importanta. Gestiunea deseurilor are un impact favorabil asupra dezvoltarii sociale si economice, cunoscut fiind ca aceasta activitate influenteaza dezvoltarea urbana, turismul, agricultura. Pentru înlaturarea situatiilor necorespunzatoare existente în gospodarirea deseurilor din localitatile României, se impune rezolvarea urmatoarelor probleme:

  • eliminarea elementelor poluante datorita activitatilor de colectare, transport si depozitare a deseurilor;
  • recuperarea si valorificarea pe piata a componentelor din deseurile, posibil a fi reintroduse în circuitul industrial ca surse secundare, înlocuitoare a materiilor prime;
  • reducerea la dimensiuni minime a suprafetelor de teren necesare depozitarii definitive a deseurilor;
  • depozitarea si neutralizarea deseurilor nevalorificabile în conditii de protectie a mediului înconjurator.

Misiune

Misiunea noastra principala este aceea de a promova o politica de protejare a mediului inconjurator si de a asigura comunitatii noastre accesul la un mediu sanatos si echilibrat ecologic. Suntem o echipa tanara si dedicata sustenabilitatii, calitatii aerului si comunitatii noastre.

FEROASE SI NEFEROASE

Localizare S.C. Paltinis S.R.L
Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Vicovu De Sus