Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Eco Steel Solution - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Techirghiol

Deseuri Feroase Si Neferoase Techirghiol - Eco Steel Solution -

colectare deseuri fierCompania Eco Steel Solution ofera o gama larga de servicii dedicate managementului deseurilor pe intreaga raza a judetului Constanta, incepand cu colectarea deseurilor, procesarea lor si valorificarea in vederea reciclarii.

De-a lungul timpului, societatea noastra si-a extins activitatea prin oferirea unei game complete de servicii pentru colectarea si transportul deseurilor, cu ajutorul unui sistem modern de colectare.

Compania colecteaza si valorifica deseuri de metale feroase (fier, oŇ£el, inox si fonta) si deseuri de metale neferoase din care fac parte cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb, hartie-carton, plastic. 

In decursul activitatii noastre de colectare ne confruntam cu multe obstacole, dar din fericire, Uniunea Europeana pune mare pret pe dezvoltarea industriei de reciclare, asa ca si Romania beneficiaza de suport din partea UE si si-a adaptat legislatia, in acord cu cea europeana. Din 2007 pana in prezent, cantitatea de deseuri adunate de pe piata, in Romania, a fost intr-o continua crestere.

Printre principalele misiuni ale companiei noastre este de a indeplinirea obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Eco Steel Solution  preocupandu-se de instruirea  permanenta a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatiti in fata provocarilor aparute. 

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor din hartie si carton, plastic, acumulatori, lemn, electronice si electrocasnice, feroase si neferoase.

Fiind membra a Uniunii Europene, Romania este obligata sa colecteze si recicla anual un anumit procent din cantitatile de deseu produse. Dintre toate tarile europene, Romania recicleaza doar 1% din intreg volumul de deseuri pe care le produce, restul fiind aruncat la gunoi.

Valorile noastre principale sunt:

1. Profesionalismul, pentru ca acesta este un important avantaj pe care il poate avea un partener
2. Flexibilitate, incercam sa asiguram solutii perfect adaptate nevoilor clientului, fiecare client fiind unic
3. Avantajul pentru client, pentru ca avem solutii integrate (reciclare, transport), astfel incat asiguram economii substantiale pentru client

Colectare deseuri

Cantitatea de deseuri produsa este in continua crestere nu mai poate fi ignorata, fiind necesar ca cetatenii tarii noastre sa cunoasca importanta apelarii unui centru de colectare. Este normal sa dorim sa colectam cat mai multe deseuri, nu numai pentru a pastra tara curata, ci si pentru ca au devenit o resursa importanta, iar prin prisma celor mai noi tehnologii, colectarea este primul pas in managementul deseurilor.

Reciclare

Reciclarea nu este o idee noua si exista dovezi ca in antichitate se recicla bronzul, iar in evul mediu dejectiile umane. In schimb, in ultimii ani, datorita imbunatatirii unor tehnologii si a descoperirii unora noi, procesul de reciclare a capatat alte valente. Acum reciclarea se poate face industrial, in conditii de eficienta economica si energetica, demonstrandu-se ca ecologia se poate imbina foarte bine cu obtinerea de profit.

Compania noastra realizeaza colectarea prompta si eficienta a urmatoarelor tipuri de deseuri:

  • lemn
  • plastic
  • acumulatori
  • electrice si electronice
  • feroase si neferoase
  • hartie si carton

reciclare metale Constanta

Localizare Eco Steel Solution
Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Techirghiol