Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

RECYCLE International - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Otopeni

Deseuri Feroase Si Neferoase Otopeni - RECYCLE International -

deseuri fier vechi IlfovRECYCLE INTERNATIONAL reprezinta o companie ce a luat nastere in anul 2007, avand ca domeniu principal de activitate colectarea deseurilor nepericuloase de la persoane fizice si juridice.

Colectam toata gama din deseuri feroase si neferoase in intreg judetul Ilfov precum: fier vechi, fonta, span, deseuri electrice, cupru, alama, aluminiu, inox, bronz.. etc.

Din momentul infiintarii pana la ora actuala, compania RECYCLE INTERNATIONAL a inregistrat o dezvoltare semnificativa in ceea ce priveste activitatea societatii, devenind un operator demn de incredere pe piata gestionarii deseurilor nepericuloase nu doar in intreaga tara reusind astfel sa colecteze, sa proceseze si sa valorifice peste 35.000 tone anual.

Dezvoltarea societatii noastre a insemnat de asemenea si o extindere la nivel national. In afara de sediul central, situat in Bragadiru, avem puncte de lucru in tara la Iasi si la Cluj prin care acoperim estul, respectiv vestul Romaniei. Pentru toate celelalte zone avem colaboratori de incredere prin care acoperim restul tarii.

deseuri feroase Ilfov

Compania noastra se ocupa de colectarea deseurilor din hartie si carton, lemn, plastic, sticla, electrice si electronice, feroase si neferoase atat in Ilfov, cat si la nivel national.

Principalul obiectiv al societatii il reprezinta colectarea, procesarea si valorificarea deseurilor nepericuloase punand la dispozitie sisteme integrate de gestionare a deseurilor si stabilind parteneriate durabile cu reprezentantii industriei de reciclare atat din tara cat si din strainatate.

Deşi la prima vedere colectarea separată a deşeurilor poate părea ceva simplu, în realitate însă în viaţa de zi cu zi pot apărea şi unele situaţii ceva mai complicate.  Firma noastra va ajuta la colectarea deseurilor feroase si neferoase, dand dovada de seriozitate si promptitudine.

deseuri feroase Otopeni

Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarile clientulor nostri, ne-au propulsat in pozitia de lider de piata, in acest domeniu.

Formula succesului și a determinării, ne susțin ideile și acțiunile flexibile, menite să ne asigure dezvoltarea în beneficiul investitorilor, angajaților și nu în ultimul rând, al clienților.

deseuri feroase Ilfov

 

SC RECYCLE INTERNATIONAL SRL va poate oferi solutii integrate de gestionare a deseurilor dupa cum urmeaza:

  •  consultanta in vederea stabilirii nevoilor fiecarui generator;
  •  precolectarea in recipiente specializate conform cu cerintele generatorilor;
  •  transport cu masini specializate in colectarea deseurilor reciclabile;
  •  prelucrarea intermediara a deseurilor prin: selectare, maruntire si/sau compactare;
  •  asigurarea transferului de responsabilitate al deseurilor;
  •  informarea continua a colaboratorilor nostrii.

Tipuri de deseuri colectate

“DESEU” insemna orice substanta sau obiect pe care posesorul il arunca, sau intentioneaza, sau este obligat sa-l arunce. 

Deseurile reprezinta una dintre problemele presante în activitatea de protectie a mediului, respectiv in asigurarea unei dezvoltari sustenabile.

Managementul modern de deseuri pune accent pe tratarea si eliminarea celor ce nu pot fi reciclate in mod sigur pentru mediu.
La managementul deseurilor tendinta este a unui sistem integrat cu mai multe resurse bazate pe separarea sursei, urmata de reprelucrare, reciclare, utilizarea energiei, sau tratarea cu un numar crescut de tehnologii. 

Societatea este autorizata sa preia urmatoarele sortimente de deseuri:

  • deseuri de HARTIE si CARTON;
  • deseuri industriale reciclabile de mase plastice: PET, PP, PE, PVC, ABS, folie stretch, etc.
  • deseuri de ambalaje: butelii PET, folie PE, ladite PP si PVC, carton, hartie, cutii metalice conserve, doze bauturi, sticla.

Asiguram solutii viabile si pentru alte tipuri de deseuri industriale reciclabile (de ex. deseuri metalice feroase si neferoase, lemn, textile, etc.) prin intermediul partenerilor nostrii de incredere.

feroase si neferoase Otopeni

 

 

Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Otopeni