Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Best Multipet - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Otelu Rosu

Deseuri Feroase Si Neferoase Otelu Rosu - Best Multipet - SC BEST MULTIPET SRL reprezinta o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in judetul Caras-Severin, avand ca principal domeniu de activitate recuperarea si valorificarea materialelor reciclabile.

fier vechi Otelu RosuSC BEST MULTIPET SRL reprezinta o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in  judetul Caras-Severin, avand ca principal domeniu de activitate recuperarea si valorificarea materialelor reciclabile.

Compania noastra este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deseurilor  feroase si neferoase, din sticla, plastic, hartie si carton, lemn si textile. 

EXECUTAM SERVICII MECANIZATE CU UTILAJE PROFESIONALE SI PERSONAL CALIFICAT.

Va putem pune la dispozitie urmatoarele utilaje:

- VIDANJA

- BULDOEXCAVATOR

- MINIEXCAVATOR

DETALII LA TELEFON : 0743019106

Colectare deseuri feroase si neferoase 

Va prezentam cateva tipuri si categorii de materiale colectate de compania noastra. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. 

Deseuri metalice feroase – acestea au in componenta principala Fierul. 

Acestea pot fi de provenienta industriala (surplusuri de materiale necesare productiei diverselor piese, piese rebut, piese de test, deseuri), de la service-uri auto (elemente de caroserie, componente si subansambluri, cutii de viteze, arbori, punti, sasiuri) sau rezultate in urma demolarii cladirilor (fier beton din fundatie, structura de rezistenta, acoperis). Asiguram preluarea oricarei cantitati de astfel de deseuri, sortarea materialelor si eliminarea reziduurilor. 

Asiguram demontarea instalatiilor termice/sanitare de la constructii dezafectate sau de la imobile ce urmeaza a fi reabilitate. Oferim un pret corect pentru intreaga gama de elemente specifice (robineti, tevi  de legatura, coloane, elemente de fixare, calorifere, echipamente defecte de preparare a apei calde si caldurii). 

Preluam metale feroase si de la persoane fizice, atata timp cat acestea au documente justificative. Nu acceptam elemente de siguranta rutiera sau feroviara (capace, fire si cabluri, sine, parapeti, stalpi de sustinere etc). 

colectare fier Otelu Rosu

Deseuri metalice neferoase – acestea au in componenta principala metale precum: cupru, alama, aluminiu, plumb, inox, fonta 

Asiguram preluarea deseurilor neferoase ce au ca metale de baza cuprul (sarme si cabluri de cuplu, elemente de cupru, circuite), alama (piese), aluminiu (sarme, elemente de caroserie, elemente de acoperis, table de aluminiu), plumb (proveniti din baterii auto), inox, fonta (calorifere vechi, elemente de incalzire, cazi de fonta). 

In relatiile cu clientii nostri suntem intotdeauna eficienti, responsabili,  oferind flexibilitate si o calitate ridicata a serviciilor oferite.

Intreprinderea are in vedere dezvoltarea continua prin imbunatatirea in permanenta a sistemului de colectare a deseurilor in concordanta cu dorintele, nevoile si interesele societatii, la inalte standarde europene pentru a oferi servicii de o inalta calitate clientilor sai.

Avand colaborari cu majoritatea instiutiilor din judet, scoli, primarii, agentia de mediu, dar si societati comerciale, firma este implicata in numeroase activitati privind protejarea si conservarea resurselor naturale.

Compania noastra de colectare deseuri dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Sprijinit pe modelul german societatea detine colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor colaboratorilor, dand dovada de promptitudine, seriozitate si dinamica.

Societatea ofera servicii autorizate si prompte gestionand atat partea de documentatie cat si pe cea de gestionare a deseurilor fiind dotati cu echipamente si mijloace de transport autorizate.

Best Multipet este o companie romaneasca dedicata recuperarii si valorificarii materialelor reciclabile (hârtie/carton, PET, PE, PP, lemn, textile, sticla , feroase si neferoase).

deseuri neferoase Otelu Rosu

Iata, pe scurt, procesul tehnologic:

Colectare → Sortare → Depozitare → Procesare → Produse obtinute → Unde se folosesc acestea

Colectare

Colectarea selectiva este probabil un important punct din reciclare. Incepind cu existenta recipientelor speciale (de exemplu, colectarea plasticului si/sau a hirtiei se face in containere dedicate de culoare albastra sau verde), continuind cu participarea companiilor si terminind cu educarea continua a comunitatii, colectarea selectiva a ambalajelor si a deseurilor devine o practica obligatorie pentru a pastra mediul inconjurator.

Sortare

Sortarea ambalajelor si deseurilor se face in baza materialelor din care sint compuse acestea. De exemplu, sortarea adecvata a plasticului (si prin procesare) permite obtinerea unei materii prime (sub forma de fulgi sau granule) folosita ulterior in productia maselor plastice de o calitate superioara.

Depozitare

Depozitarea ambalajelor si a deseurilor se face in spatii special amenajate (ferite de intemperii sau soare) unde exista zone destinate celor deja sortate, pregatite pentru procesare.

Procesare

Dupa sortarea initiala urmeaza o sortare mecanica si o triere manuala, tocmai pentru a se asigura asocierea corecta a materiilor prime regasite in ambalaje si deseuri, pentru o consistenta si calitate crescute ale produsului inainte de compactare.

Utilajele folosite pentru procesare macina, calcineaza, spala si usuca deseurile, acestea find pregatite pentru compactare si livrare.

colectare fonta, aliminiu, cupru

Realizam colectarea urmatoarelor tipuri de deseuri:

  • hartie/carton,
  • plastic
  • lemn
  • textile
  • sticla
  • feroase si neferoase

colectare deseuri Caras Severin

Localizare Best Multipet
Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Otelu Rosu