Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Ludus

Deseuri Feroase Si Neferoase Ludus - Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. - Colectam deseuri feroase si neferoase si cabluri de cupru pe toata raza judetului Mures. Centru colectare deseuri recuperabile Mures.

deseuri feroase si neferoase LudusOrmatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. , companie ce a luat nastere inca din anul 1991 este situata in Cristesti, judetul Mures. Avand o experienta indelungata pe piata colectarii deseurilor din Romania, verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Ormatin - Mur Materiale Recuperabile S.R.L. se pune accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. 

Colectam deseuri feroase si neferoase si cabluri de cupru pe toata raza judetului Mures.

Oferim servicii de colectare, transport si reciclare deseuri pe toata raza judetului Mures.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ajuta compania noastra sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. 

Societatea noastra detine urmatoarele certificari : ISO9001:2008-14001:2004-18001; 2007

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este un bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.                

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.
 

colectare deseuri fier vechi Ludus

Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina un serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si serviciile firmei noastre.

Pentru a va ajuta in efortul dvs. de a respecta obligatiile legale in acest domeniu, societatea noastra autorizata va ofera un pachet de servicii care va vor asigura gestionarea deseurilor rezultate din activitatea dvs. in deplina concordanta cu obligatiile legale ce va revin,  in conditii de siguranta pentru sanatatea popula ei si protectia mediului.

 

deseuri fier

Colectare deseuri feroase si neferoase

Va prezentam cateva tipuri si categorii de materiale colectate de compania noastra. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Deseuri metalice feroase – acestea au ca si component principal fierul.

Deseurile metalice feroase pot fi de provenienta industriala (surplusuri de materiale necesare productiei diverselor piese, piese rebut,deseuri), de la service-uri auto (elemente de caroserie, componente si subansambluri, cutii de viteze, arbori, punti, sasiuri) sau rezultate in urma demolarii cladirilor (fier beton din fundatie, structura de rezistenta, acoperis). 

Preluam metale feroase si de la persoane fizice, atata timp cat acestea au documente justificative. Nu acceptam elemente de siguranta rutiera sau feroviara (capace, fire si cabluri, sine, parapeti, stalpi de sustinere etc).

Deseuri metalice neferoase – acestea au in componenta principala metale precum: cupru, alama, aluminiu, plumb, inox, fonta

centru colectare deseuri Ludus

Cu un efectiv de 19 angajati, Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. efectueaza   recuperarea materialelor reciclabile:

 • Plastic
 • PET
 • PP
 • PE
 • Acumulatori auto
 • Electronice si electrocasnice
 • Sticla
 • Lemn
 • Textile
 • Cauciuc
 • Feroase si neferoase
 • Hartie si carton

Localizare Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L.
Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Ludus