Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

PACOS ECO COLECTARE - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Gaesti

Deseuri Feroase Si Neferoase Gaesti - PACOS ECO COLECTARE - Pacos Eco ofera servicii de CONSULTANTA MEDIU, INDEPLINIRE OBIECTIVE conform legii 249/2015 și COLECTARE deseuri periculoase , nepericuloase si reciclabile!

deseuri feroase si neferoase GaestiPacos Eco ofera servicii de CONSULTANTA MEDIU, INDEPLINIRE OBIECTIVE conform legii 249/2015 și COLECTARE deseuri periculoase , nepericuloase si reciclabile!

Compania noastra de colectare deseuri a functionat pana in prezent fara intrerupere, impunandu-se pe plan regional atat prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare Mercedes dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa ne imbogatim portofoliul si sa devenim un partener de incredere pentru toti clienti nostri.

Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

Incepand cu 01.09.2014 ne-am autorizat si pentru colectare deseuri periculoase conform autorizatiei Nr. PH-237/01.09.2014.

deseuri aluminiu Gaesti

Colectare deseuri feroase si neferoase 

Va prezentam cateva tipuri si categorii de materiale colectate de compania noastra. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. 

Deseuri metalice feroase – acestea au in componenta principala Fierul. 

Acestea pot fi de provenienta industriala (surplusuri de materiale necesare productiei diverselor piese, piese rebut, piese de test, deseuri), de la service-uri auto (elemente de caroserie, componente si subansambluri, cutii de viteze, arbori, punti, sasiuri) sau rezultate in urma demolarii cladirilor (fier beton din fundatie, structura de rezistenta, acoperis). Asiguram preluarea oricarei cantitati de astfel de deseuri, sortarea materialelor si eliminarea reziduurilor. 

Asiguram demontarea instalatiilor termice/sanitare de la constructii dezafectate sau de la imobile ce urmeaza a fi reabilitate. Oferim un pret corect pentru intreaga gama de elemente specifice (robineti, tevi  de legatura, coloane, elemente de fixare, calorifere, echipamente defecte de preparare a apei calde si caldurii). 

Preluam metale feroase si de la persoane fizice, atata timp cat acestea au documente justificative. Nu acceptam elemente de siguranta rutiera sau feroviara (capace, fire si cabluri, sine, parapeti, stalpi de sustinere etc). 

colectare deseuri neferoase Gaesti

Deseuri metalice neferoase – acestea au in componenta principala metale precum: cupru, alama, aluminiu, plumb, inox, fonta 

Asiguram preluarea deseurilor neferoase ce au ca metale de baza cuprul (sarme si cabluri de cuplu, elemente de cupru, circuite), alama (piese), aluminiu (sarme, elemente de caroserie, elemente de acoperis, table de aluminiu), plumb (proveniti din baterii auto), inox, fonta (calorifere vechi, elemente de incalzire, cazi de fonta). 

In relatiile cu clientii nostri suntem intotdeauna eficienti, responsabili,  oferind flexibilitate si o calitate ridicata a serviciilor oferite.

Intreprinderea are in vedere dezvoltarea continua prin imbunatatirea in permanenta a sistemului de colectare a deseurilor in concordanta cu dorintele, nevoile si interesele societatii, la inalte standarde europene pentru a oferi servicii de o inalta calitate clientilor sai.

Avand colaborari cu majoritatea instiutiilor din judet, scoli, primarii, agentia de mediu, dar si societati comerciale, firma este implicata in numeroase activitati privind protejarea si conservarea resurselor naturale.

Compania noastra de colectare deseuri dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Societatea detine colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor colaboratorilor, dand dovada de promptitudine, seriozitate si dinamica.

Societatea ofera servicii autorizate si prompte gestionand atat partea de documentatie cat si pe cea de gestionare a deseurilor fiind dotati cu echipamente si mijloace de transport autorizate.

deseuri fier Gaesti

SERVICII DE COLECTARE DESEURI SI CONSULTANTA DE MEDIU

 • Deseuri SNCU
 • Deseuri Cauciuc
 • Deseuri Petroliere
 • Deseuri Apa Uzata
 • Deseuri Industriale
 • Deseuri Periculoase
 • Ulei Alimentar Uzat
 • Deseuri Constructii
 • Deseuri Textile
 • Deseuri Lemn
 • Deseuri Electrice Si Electronice
 • Deseuri Plastic
 • Deseuri Sticla
 • Deseuri Acumulatori
 • Deseuri Hartie Si Carton
 • Deseuri Feroase Si Neferoase
Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Gaesti