Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. LER S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Fundulea

Deseuri Feroase Si Neferoase Fundulea - S.C. LER S.R.L. - Compania noastra realizeaza colectarea si transportul deseurilor din lemn in judetul Calarasi.

deseuri neferoase FunduleaS.C. LER S.R.L. are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii integrate privind managementul deseurilor - COLECTARE, TRANSPORT, DEPOZITARE, PROCESARE, TRATARE, VALORIFICARE / ELIMINARE DESEURI NEPERICULOASE PRECUM : CAUCIUC, TEXTILE, PLASTIC, ELECTRICE SI ELECTRONICE, STICLA, LEMN, FEROASE SI NEFEROASE, DESEURI AMBALAJE.

Astfel, deseurile colectate sunt valorificate, devenind o sursa principala de energie pentru diverse activitati industriale si nu numai. Ne-am propus si am reusit sa devenim parteneri de incredere pentru toti detinatorii si generatorii de deseuri care doresc gestionarea acestora in conditii eficiente si sigure din punct de vedere al protectiei mediului.

Cu o echipa de profesionisti am reusit in scurtul timp de existenta al firmei sa ne impunem sistematic si hotarat, astfel incat la acest moment sa fim un partener important pe piata deseurilor.

Atuurile noastre principale sunt seriozitatea si promptitudinea in servirea clientilor, fie ca este vorba de firme mari, firme mici, institutii publice sau persoane fizice.

Investitiile substantiale si permanente in logistica necesara desfasurarii activitatilor, in instruirea personalului si in mentinerea unor relatii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obtinerea unor contracte importante cu societati de renume din industria romaneasca.

colectare deseuri neferoase Fundulea

Colectare deseuri

Cantitatea de deseuri produsa este in continua crestere nu mai poate fi ignorata, fiind necesar ca cetatenii tarii noastre sa cunoasca importanta apelarii unui centru de colectare. Este normal sa dorim sa colectam cat mai multe deseuri, nu numai pentru a pastra tara curata, ci si pentru ca au devenit o resursa importanta, iar prin prisma celor mai noi tehnologii, colectarea este primul pas in managementul deseurilor.

Reciclare

Reciclarea nu este o idee noua si exista dovezi ca in antichitate se recicla bronzul, iar in evul mediu dejectiile umane. In schimb, in ultimii ani, datorita imbunatatirii unor tehnologii si a descoperirii unora noi, procesul de reciclare a capatat alte valente. Acum reciclarea se poate face industrial, in conditii de eficienta economica si energetica, demonstrandu-se ca ecologia se poate imbina foarte bine cu obtinerea de profit.

colectare aluminiu, fonta Fundulea

Compania noastra sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de colectare pentru urmatoarele tipuri de deseuri:

  • Cauciuc
  • Textile
  • Plastic
  • Electrice si Electronice
  • Sticla
  • Lemn
  • Feroase si Neferoase

colectare deseuri aluminiu Fundulea

Localizare S.C. LER S.R.L.
Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Fundulea