Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

TRANSYLVANIA TRADE COLLECT S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Codlea

Deseuri Feroase Si Neferoase Codlea - TRANSYLVANIA TRADE COLLECT S.R.L. - Colectam deseuri feroase, DEEE si deseuri neferoase: cupru, alama, inox, aluminiu, plumb, acumulatori, motoare, doze, radiatoare, catalizatoare in Codlea.

TRANSYLVANIA TRADE COLLECT S.R.L. reprezinta o companie autorizata sa desfasoare activitati de colectare si reciclare deseuri deseuri feroase, DEE, deseuri neferoase ( cupru, alama, inox, zamac, aluminiu, plumb, acumulatori, motoare, doze, radiatoare, catalizatoare ) sau alte tipuri de deseuri in Codlea si intregul judet Brasov.

Program de lucru:

Program: L-V - 08:00 - 16:30

Realizam colectarea directa a deseurilor cu masinile proprii ale companiei, de la beneficiari, preluand atributiile ce revin acestor companii pe linie de mediu.

Speram sa fim de folos tuturor companiilor ce activeaza in judetul nostru si nu numai. In speranta unei posibile colaborari nu ezitati sa ne contactati spre a va sta la dispozitie cu un suport tehnico-legislativ sau orice alta informatie ce va permite intr-un timp scurt sa va rezolve necesitatea sau situatia aparuta.

Deseurile au fost considerate ca materiale inutile si incomode, insa in ultima jumatate de secol, omenirea a inceput sa-si schimbe mentalitatea si acum multi intreprinzatori vad deseurile ca niste resurse, resurse de materiale care pot fi recuperate, resurse energetice, resurse pentru ingrasaminte sau fertilizanti.

Protectia mediului nu este responsabilitatea altcuiva, ci a fiecaruia dintre noi. Noi ne asumam responsabilitatea de a crea si mai ales de a mentine mediul nostru inconjurator cat mai ‘verde! 

Te invitam si pe tine sa ni te alaturi, devenind un partener activ in procesul de reciclare ca prin efortul nostru sa traim intr-un mediu mai curat, sa protejam natura si sa oferim calitate vietii!

Colectam deseuri feroase si neferoase la nivel judetean

Compania noastra colecteaza si valorifica deseuri de metale feroase (fier, otel, inox si fonta), DEEE si deseuri de metale neferoase ( cupru, alama, inox, zamac, aluminiu, plumb, acumulatori, motoare, doze, radiatoare, catalizatoare ) din care fac parte cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb.

Preluam deseuri ce au urmatoarea provenienta:

  •  deseuri metalice de provenienta industriala – acestea sunt rezultate din scoaterea din uz a vechilor echipamente de productie;
  •  deseuri metalice rezultate din demolarea constructiilor – acestea provin din demolarea constructiilor vechi; 
  •  deseuri metalice de la colectori stradali – preluam orice cantitate de deseuri provenita de la micile centre de colectare;
  •  deseuri metalice provenite de la ateliere – asiguram preluarea deseurilor provenite in urma proceselor tehnologice (piese de caroserie de la service-uri auto, componente motor, piese rebut etc);
  •  deseuri metalice provenite de la micii colectori – preluam orice cantitate de deseuri colectate de persoane fizice.

Cu noi puteti sa valorificati la maxim orice resursa.

colectare deseuri Codlea

 

 

Localizare TRANSYLVANIA TRADE COLLECT S.R.L.
Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Codlea