Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

WMW Intermedia Corporation Trade - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Campeni

Deseuri Feroase Si Neferoase Campeni - WMW Intermedia Corporation Trade - Compania noastra colecteaza fier vechi, otel, inox, alama, bronz, alumininiu, plumb si alte deseuri feroase sau neferoase in intregul judet Alba, oferind servicii prompte si eficiente.

colectare fier vechi CampeniColaborand cu societatea noastra aveti garantia unor servicii de calitate, oferite de profesionisti in domeniu. In colaborarea cu firma noastra, fiecare client se va bucura de un grad ridicat de personalizare a serviciilor si produselor.

WMW Intermedia Corporation Trade colecteaza de la societati comerciale si persoane fizice deseuri feroase si neferoase (cupru, aluminiu etc.), precum si alte deseuri reciclabile rezultate din activitatea dumneavoastra: deseuri electrice si electronice, deseuri acumulatori, deseuri textile, deseuri hartie si carton, deseuri periculoase si toxice, deseuri constructii, deseuri lemn, deseuri sticla, deseuri ulei alimentar uzat, deseuri plastic. Asiguram clientilor nostri depozitarea in containere speciale, utilaje de incarcare, transportul specializat si valorificarea ulterioara. In functie de nevoile dumneavoastra, putem deplasa la sediul companiei ehipe de muncitori, sarjatori si taietori. Pentru a fi competitivi, monitorizam zilnic valorile deseurilor astfel incat sa oferim clientilor nostri bune preturi.

Protectia mediului este responsabilitatea  fiecaruia dintre noi. Noi ne asumam responsabilitatea de a crea si mai ales de a mentine mediul nostru inconjurator cat mai ‘verde’ ! Mediul inconjurator nu inseamna doar parcul si natura ci si biroul unde lucram sau casa in care locuim…

Valorile in baza carora firma dumneavoastra lucreaza sunt urmatoarele:

1. Profesionalismul
2. Flexibilitate
3. Avantajul pentru client

fier vechi Campeni

Colectare deseuri Alba

Cantitatea de deseuri produsa este in continua crestere nu mai poate fi ignorata, fiind necesar ca cetatenii tarii noastre sa cunoasca importanta apelarii unui centru de colectare. Este normal sa dorim sa colectam cat mai multe deseuri, nu numai pentru a pastra tara curata, ci si pentru ca au devenit o resursa importanta, iar prin prisma celor mai noi tehnologii, colectarea este primul pas in managementul deseurilor.

colectare deseuri Campeni

Reciclare Alba

Reciclarea nu este o idee noua si exista dovezi ca in antichitate se recicla bronzul, iar in evul mediu dejectiile umane. In schimb, in ultimii ani, datorita imbunatatirii unor tehnologii si a descoperirii unora noi, procesul de reciclare a capatat alte valente. Acum reciclarea se poate face industrial, in conditii de eficienta economica si energetica, demonstrandu-se ca ecologia se poate imbina foarte bine cu obtinerea de profit.

colectare fier Campeni

Compania noastra realizeaza colectarea prompta si eficienta a urmatoarelor tipuri de deseuri:

  • deseuri electrice si electronice
  • deseuri feroase si neferoase
  • deseuri acumulatori
  • deseuri textile
  • deseuri hartie si carton
  • deseuri periculoase si toxice
  • deseuri constructii
  • deseuri lemn
  • deseuri sticla
  • deseuri ulei alimentar uzat
  • deseuri plastic

 

 reciclare Campeni

Localizare WMW Intermedia Corporation Trade
Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Campeni