Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. Enal Petricris S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Bucuresti Sector 4

Deseuri Feroase Si Neferoase Bucuresti Sector 4 - S.C. Enal Petricris S.R.L. - Colectam deseuri provenite din fier vechi, aluminiu, fonta, cupru si alte metale de la persoane fizice sau juridice in Bacau.

deseuri feroase si neferoase Bucuresti Sector 4

Serviciile noastre se adreseaza doar persoanelor juridice!

Colectam deseuri feroase si neferoase In Bucuresti.

Suntem intotdeauna la dispozitia clientilor nostri cu depozitarea in containere speciale, transportul specializat si neutralizarea sau valorificarea ulterioara a acestora, in functie de caz. In functie de nevoile dumneavoastra, ne putem deplasa la sediul companiei pe care o detineti sau la domiciuliu, in cazul persoanelor fizice. Pentru a fi competitivi, monitorizam zilnic valorile deseurilor astfel incat sa oferim clientilor nostri bune preturi.

Societatea noastra aduce un plus de valoare serviciilor existente pe piata la momentul actual, prin intelegerea nevoilor clientilor, practicand totodata mici preturi de pe piata oferind servicii complete in domeniul Protectiei Mediului. 

Formula succesului si a determinarii, ne sustin ideile si actiunile flexibile, menite sa ne asigure dezvoltarea in beneficiul investitorilor, angajatilor si nu in ultimul rand, al clientilor.

Firma noastra este autorizata pe servicii de vidanjare, precum si pe demolari spatii, preluand tot molozul rezultat.

Misiune

Misiunea noastra principala este aceea de a promova o politica de protejare a mediului inconjurator si de a asigura comunitatii noastre accesul la un mediu sanatos si echilibrat ecologic. Suntem o echipa tanara si dedicata sustenabilitatii, calitatii aerului si comunitatii noastre.

Printre principalele misiuni ale companiei noastre este aceea de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime, S.C. Enal Petricris S.R.L.  preocupandu-se de instruirea  permanenta a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatiti in fata provocarilor aparute. 

colectare deseuri feroase Bucuresti Sector 4

Preluam deseuri ce au urmatoarea provenienta:

 •  deseuri metalice de provenienta industriala – acestea sunt rezultate din scoaterea din uz a vechilor echipamente de productie;
 •  deseuri metalice rezultate din demolarea constructiilor – acestea provin din demolarea constructiilor vechi; asiguram recuperarea metalului provenit de la structura de rezistenta, instalatii, acoperisuri etc;
 •  deseuri metalice de la colectori stradali – preluam orice cantitate de deseuri provenita de la micile centre de colectare;
 •  deseuri metalice provenite de la ateliere – asiguram preluarea deseurilor provenite in urma proceselor tehnologice (piese de caroserie de la service-uri auto, componente motor, piese rebut etc);
 •  deseuri metalice provenite de la micii colectori – preluam orice cantitate de deseuri colectate de persoane fizice.

Valorile companiei noastre sunt urmatoarele:

 • 1. Profesionalism
 • 2. Flexibilitate
 • 3. Responsabilitatea in afaceri 

Oferim urmatoarele:

 • Preluarea responsabilitatii gestionarii deseurilor.
 • Asigurarea indeplinirii obligatiilor prevazute de legile in vigoare cu personal calificat de specialitate (specialist managementul deseurilor).
 • Elaborarea si mentinerea evidentei lunare privind gestiunea deseurilor.
 • Intocmirea si transmiterea raportarilor lunare/anuale catre autoritatile competente de protectia mediului.

colectare fier vechi

 

 

Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Bucuresti Sector 4