Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Colectare Fier Vechi Si Autovehicule Uzate - Centru Colectare Deseuri Feroase Si Neferoase Bucuresti Sector 1

Deseuri Feroase Si Neferoase Bucuresti Sector 1 - Colectare Fier Vechi Si Autovehicule Uzate - Colectare Fier Vechi Bucuresti, Colectare Autovehicule Uzate Bucuresti, Programul Rabla 2017 Bucuresti.

colectare deseuri Bucuresti Sector 1

Firma noastra se ocupa de colectarea deseurilor feroase si a vehiculelor uzate pentru Programul Rabla 2017 in Bucuresti si Ilfov.

Misiunea noastra principala este aceea de a promova o politica de protejare a mediului inconjurator si de a asigura comunitatii noastre accesul la un mediu sanatos si echilibrat ecologic. Suntem o echipa tanara si dedicata sustenabilitatii, calitatii aerului si comunitatii noastre.

Compania colecteaza si valorifica deseuri de metale feroase (fier, oŇ£el, inox si fonta) si deseuri de metale neferoase din care fac parte cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb, hartie-carton, plastic. 

Valorile noastre principale sunt:

1. Profesionalismul, pentru ca acesta este un important avantaj pe care il poate avea un partener
2. Flexibilitate, incercam sa asiguram solutii perfect adaptate nevoilor clientului, fiecare client fiind unic
3. Avantajul pentru client, pentru ca avem solutii integrate (reciclare, transport), astfel incat asiguram economii substantiale pentru client

deseuri fier Bucuresti Sector 1

Colectare Fier Vechi Si Autovehicule Uzate sta la dispozitia persoanelor juridice in vederea colectarii deseurilor feroase si neferoase, in Ilfov si Bucuresti. Putem prelua orice cantitate de materiale metalice asigurand transportul si prelucrarea acestora, oferind un impact minim asupra mediului inconjurator.

Colectarea materialelor are un rol determinant in protejarea mediului inconjurator. Reciclarea reprezinta reprocesarea materialelor “uzate” si transformarea acestora in produse noi.

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor feroase si neferoase.

deseuri feroase si neferoase Bucuresti Sector 1

NE OCUPAM DE COLECTAREA AUTOVEHICULELOR UZATE PENTRU PROGRAMUL RABLA 2017 !

SERVICII DE COLECTARE FEROASE SI NEFEROASE

  • fier vechi
  • fonta, otel, bare de fier, calorifere, resturi metalice
  • masini si utilaje casate, motoare electrice uzate, acumulatori auto
  • deseuri doze de aluminiu
  • cabluri electrice uzate, cupru, bronz, nichel, zinc, inox, alama, aluminiu

programul Rabla 2017

Galerie Deseuri Feroase Si Neferoase Bucuresti Sector 1