Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. Pulsar Impex S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Acumulatori Targu Lapus

Deseuri Acumulatori Targu Lapus - S.C. Pulsar Impex S.R.L. - S.C. Pulsar Impex S.R.L. realizeaza o colectare eficienta a deseurilor pe intreaga raza a judetului Maramures.

S.C. Pulsar Impex S.R.L. reprezinta o companie de renume, ce activeaza pe piata colectarii si reciclarii deseurilor de peste 20 de ani. Deseurile colectate pot proveni atat din procesele de productie cat si de la persoane fizice si juridice.

Compania noastra va poate oferi consultanta in domeniul deseurilor ex. Legea 211/2011. Suntem autorizati sa putem face contracte cu persoanele juridice si cu primariile, in conformitate cu legea 211/2011.

In relatiile cu clientii nostri suntem intotdeauna eficienti, responsabili,  oferind flexibilitate si o calitate ridicata a serviciilor oferite.

Programul nostru de lucru este urmatorul: 

LUNI-VINERI: 8:00 -16:00

In zilele noastre, grija fata de mediu reprezinta datoria fiecarui om in parte. Firma noastra ajuta persoanele fizice si juridice in vederea colectarii si reciclarii deseurilor, realizand o munca demna pentru care am fost intotdeauna respectati.

Selectarea deseurilor de catre persoanele fizice cu ajutorul primariilor duce la o o reducere importanta a volumului de deseuri si reduce cheltuielile cu salubrizarea. De aceea, este important ca fiecare cetatean sa incerce selectia, colectarea si reciclarea deseurilor pentru ca in acest mod se pastreaza un mediu mai sanatos si de asta depinde viitorul copiilor nostri. 

Bateriile si acumulatorii auto sunt acele baterii sau acumulatori destinaţi să alimenteze sistemele auto de pornire, iluminat ori de aprindere, care pot conţine substanţe toxice precum: mercur, plumb, nichel, cadmiu, litiu care afectează grav sănătatea umană.

Acumulatorii uzaţi sunt consideraţi deşeuri periculoase.

Este interzisă aruncarea acumulatorilor uzaţi!

S.C. Pulsar Impex S.R.L. reprezinta partenerul dumneavoastra de incredere pentru colectarea acumulatorilor si bateriilor uzate, atat in orasul Baia Mare, cat in intregul judet.

Compania noastra colecteaza si recicleaza urmatoarele tipuri de deseuri:

 • deseuri metalice feroase
 • deseuri metalice neferoase ( Cu, Al)
 • deseuri mase plastice (polietilena, polistiren, abs. polipropena, pvc)
 • lazi de plastic ( de bere, de fructe, de paine etc)
 • sticle PET
 • carton
 • sticla ambalaj ( de bere, de suc)
 • deseuri si deoze de aluminiu ( doze de bere, doze de suc, doze de energizant)

Colectarea deseurilor

Cantitatea de deseuri produsa este in continua crestere nu mai poate fi ignorata, fiind necesar ca cetatenii tarii noastre sa cunoasca importanta apelarii unui centru de colectare. Este normal sa dorim sa colectam cat mai multe deseuri, nu numai pentru a pastra tara curata, ci si pentru ca au devenit o resursa importanta, iar prin prisma celor mai noi tehnologii, colectarea este primul pas in managementul deseurilor.

Reciclarea deseurilor

Reciclarea nu reprezinta o idee noua si exista dovezi ca inca din antichitate se recicla bronzul. In schimb, in ultimii ani, datorita imbunatatirii unor tehnologii si a descoperirii unora noi, procesul de reciclare a capatat alte valente. Acum reciclarea se poate face in special industrial, in conditii de eficienta economica si energetica, demonstrandu-se ca ecologia se poate imbina foarte bine cu obtinerea de profit.

De ce sa reciclam?

Majoritatea deseurilor din cosul de gunoi zilnic este recuperabila.Daca alegem sa reciclam aceste materiale , beneficiile sunt multiple:

 • reducerea riscului epuizarii resurselor naturale: prin fiecare proces de reciclare scade cererea de materii prime
 • reducerea consumului de energie- procesul de reciclare, desi este consumator de energie este mai economicos decat cel al producerii de nou al materialelor
 • reducerea poluarii aerului si apei datorita faptului ca se pleaca de la materiale deja prelucrate, procesul fiind mai putin poluator decat cel al producerii in sine
 • scaderea de a deschide noi spatii de depozitare a deseurilor
 • crearea de locuri de munca si beneficii materiale
 • beneficii economice  prin sumele incasate de la societatile specializate in colectare

Valorile companiei noastre sunt:

1. Profesionalismul
2. Flexibilitate
3. Responsabilitatea in afaceri 

Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a urmatoarelor tipuri de deseuri: deseurilor metalice feroase, deseuri metalice neferoase ( Cu, Al), deseuri mase plastice (polietilena, polistiren, abs. polipropena, pvc), lazi de plastic ( de bere, de fructe, de paine etc, sticle PET, carton, sticla ambalaj ( de bere, de suc), deseuri si deoze de aluminiu ( doze de bere, doze de suc, doze de energizant).

Localizare S.C. Pulsar Impex S.R.L.
Galerie Deseuri Acumulatori Targu Lapus