Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. Deny Util Com S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Acumulatori Miercurea Sibiului

Deseuri Acumulatori Miercurea Sibiului - S.C. Deny Util Com S.R.L. - Seriozitatea si profesionalismul au facut ca S.C. Deny Util Com S.R.L. sa devina un partener de incredere pe piata deseurilor din Sibiu.

deseuri acumulatori Miercurea SibiuluiSeriozitatea si profesionalismul au facut ca S.C. Deny Util Com S.R.L. sa devina un partener de incredere pe piata deseurilor din Sibiu. Suntem specializati in colectarea, transportul si reciclarea deseurilor din plastic, a celor provenite din acumulatori si a deseurilor feroase si neferoase.

Experienta si prosperitatea continua a societatii sunt punctele noastre forte. Seriozitatea si profesionalismul nostru au facut ca S.C. Deny Util Com S.R.L. sa devina un partener de incredere pe piata deseurilor reciclabile din judetul Sibiu.

Printre principalele misiuni ale companiei noastre este de a indeplinirea obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime, compania Gia Flo preocupandu-se de instruirea  permanenta a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatiti in fata provocarilor aparute.

Există o gamă largă de tipuri de baterii, multe dintre care conțin metale toxice, cum ar fi cadmiu, mercur și plumb. Altele contin materiale valoroase, cum ar fi magneziu și zinc. Bateriile reîncărcabile uzate sunt o sursă de deșeuri periculoase și nu ar trebui să fie aruncate la coșul de gunoi. Aceasta includ bateriile auto,baterii de laptop-uri, telefoane mobile, scule electrice și aparate foto.

Obiectivul principal al recilării bateriilor este de a preveni substanțele periculoase să ajungă în gropile de gunoi. Bateriile cu plumb-acid și nichel-cadmiu sunt principala țintă, dar, deși bateriile cu litiu-ion sunt mai puțin nocive, scopul este de a include toate bateriile în programele de reciclare.

colectare deseuri acumulatori Miercurea Sibiului

Acumulatorul sau bateria uzata se recicleaza. Conditia pentru colectare si preluare, este ca acestea sa se goleasca de lichid.
Colectarea se face la punctele fixe din Pitesti sau, pentru cantitati mai mari, ne deplasam cu masinile noastre la locatia clientului.

Majoritatea deseurilor din cosul de gunoi zilnic este recuperabila.Daca alegem sa reciclam aceste materiale , beneficiile sunt multiple:

  • reducerea riscului epuizarii resurselor naturale: prin fiecare proces de reciclare scade cererea de materii prime
  • reducerea consumului de energie- procesul de reciclare, desi este consumator de energie este mai economicos decat cel al producerii de nou al materialelor
  • reducerea poluarii aerului si apei datorita faptului ca se pleaca de la materiale deja prelucrate, procesul fiind mai putin poluator decat cel al producerii in sine,
  • scaderea de a deschide noi spatii de depozitare a deseurilor
  • crearea de locuri de munca si beneficii materiale,
  • beneficii economice  prin sumele incasate de la societatile specializate in colectare

baterii uzate

Compania noastra colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri:

  • Colectare mase plastice (HDPE, LDPE, PE, PP, PET, navete, lazi plastic)
  • Colectare acumulatori
  • Colectare feroase si neferoase (doze de aluminiu)
Localizare S.C. Deny Util Com S.R.L.
Galerie Deseuri Acumulatori Miercurea Sibiului