Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Acumulatori Miercurea Nirajului

Deseuri Acumulatori Miercurea Nirajului - Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. - Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. ofera servicii de colectare, reciclare si valorificare deseuri acumulatori in judetul Mures.

deseuri acumulatori Miercurea NirajuluiInfiintata in anul 1991, Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. este situata in Cristesti, judetul Mures. Avand o experienta indelungata pe piata din Romania, verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Ormatin - Mur Materiale Recuperabile S.R.L. se pune accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. 

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ajuta compania noastra sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. 

Societatea noastra detine urmatoarele certificari :ISO9001:2008-14001:2004-18001;2007

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este un bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.                

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.
 

colectare deseuri acumulatori Miercurea Nirajului

Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina un serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. 


Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Pentru a va ajuta in efortul dvs. de a respecta obligatiile legale in acest domeniu, societatea noastra autorizata va ofera un pachet de servicii care va vor asigura gestionarea deseurilor rezultate din activitatea dvs. in deplina concordanta cu obligatiile legale ce va revin,  in conditii de siguranta pentru sanatatea popula ei si protectia mediului.

colectare baterii uzate Miercurea Nirajului

Colectare deseuri acumulatori

Exista o gama larga de tipuri de baterii, multe dintre care contin metale toxice, cum ar fi cadmiu, mercur si plumb. Altele contin materiale valoroase, cum ar fi magneziu si zinc. Bateriile reincarcabile uzate sunt o sursa de deseuri periculoase si nu ar trebui sa fie aruncate la cosul de gunoi. Aceasta includ bateriile auto,baterii de laptop-uri, telefoane mobile, scule electrice si aparate foto.

colectare baterii auto

Cu un efectiv de 19 angajati, Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. efectueaza   recuperarea materialelor reciclabile:

 • Plastic
 • PET
 • PP
 • PE
 • Acumulatori auto
 • Electronice si electrocasnice
 • Sticla
 • Lemn
 • Textile
 • Cauciuc
 • Feroase si neferoase
 • Hartie si carton

 

Localizare Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L.
Galerie Deseuri Acumulatori Miercurea Nirajului