Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. RECHORALEX S.R.L. - Centru Colectare Deseuri Acumulatori Lupeni

Deseuri Acumulatori Lupeni - S.C. RECHORALEX S.R.L. - Reciclarea bateriilor ajuta la economisirea resurselor permitand recuperarea metalelor valoroase cum ar fi nichelul, cobaltul si argintul. Utilizarea metalelor reciclate din baterii necesita un consum mai mic de energie.

S.C. RECHORALEX S.R.L. reprezinta o companie cu capital romanesc, ce asigura servicii ecologice si de colectare si prelucrare deseuri. Colectam deseuri provenite din acumulatori la nivelul judetului Hunedoara si Timis.

S.C. RECHORALEX S.R.L. ofera solutii profesionale, optime si rapide la problemele de mediu ale organizatiilor. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a imbunatatii performanta de mediu, optimiza procesele si reduce riscurile si impacturile negative asupra mediului.

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre, realizand o colectare rapida a deseurilor de acumulatori si a celor electrice si electronice in judetele Hunedoara si Timis.

Colectam toate tipurile de baterii

Reciclarea bateriilor ajuta la economisirea resurselor permitand recuperarea metalelor valoroase cum ar fi nichelul, cobaltul si argintul. Utilizarea metalelor reciclate din baterii necesita un consum mai mic de energie.

Firma noastra sta la dispozitia dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

  • colectare deseuri acumulatori
  • colectare deseuri electrice si electronice
  • preluare,transport si stocare temporara deseuri periculoase si nepericuloase
  • consultanta protectia mediului 

De ce sa reciclam?

In acest moment, nivelul de civilizatie al convietuirii în aglomeratiile urbane din Romania conduce la necesitatea asigurarii unui mediu ambiant din care sursele de poluare si factorii de risc pentru sanatatea publica sa fie eliminate. Colectarea si eliminarea deseurilor este necesar sa fie perceputa de o mare parte a locuitorilor oraselor drept una din elementele de baza care conditioneaza calitatea vietii urbane, aceasta activitate fiind extrem de importanta. Gestiunea deseurilor are un impact favorabil asupra dezvoltarii sociale si economice, cunoscut fiind ca aceasta activitate influenteaza dezvoltarea urbana, turismul, agricultura.

Pentru înlaturarea situatiilor necorespunzatoare existente în gospodarirea deseurilor din localitatile României, se impune rezolvarea urmatoarelor probleme:

  • eliminarea elementelor poluante datorita activitatilor de colectare, transport si depozitare a deseurilor;
  • recuperarea si valorificarea pe piata a componentelor din deseuri, posibil a fi reintroduse în circuitul industrial ca surse secundare, înlocuitoare a materiilor prime;
  • reducerea la dimensiuni minime a suprafetelor de teren necesare depozitarii definitive a deseurilor;
  • depozitarea si neutralizarea deseurilor nevalorificabile în conditii de protectie a mediului înconjurator.

S.C. RECHORALEX S.R.L. reprezinta o companie cu o experienta vasta in domeniul colectarii si valorificarii deseurilor, firma noastra participand in mod activ si sustinut in procesul de ecologizare si imbunatatire a calitatii mediului.

colectare baterii Lupeni

Localizare S.C. RECHORALEX S.R.L.
Galerie Deseuri Acumulatori Lupeni