Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Cum Platesc

Puteti realiza plata prin intermediul transferului bancar - Op (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare si nu vom astepta intrarea efectiva a banilor in banca, lucru ce ar putea intarzia intre anumite banci.

Pentru Persoanele Si Companiile Care Doresc Sa Predea Deseuri Periculoase Sau Nepericuloase

In cazul in care va aflati in cautarea unui centru de colectare, va rugam sa folositi harta interactiva ( in cazul in care utilizati un desktop/laptop ) sau sa folositi functia CAUTA ( cautare mobile ), unde trebuie sa selectati categoria, judetul si orasul unde doriti sa se realizeze colectarea. Dupa ce efectuati selectia, veti gasi datele de contact ale celui mai apropiat centru de colectare partener. Va rugam sa ii contactati specificand faptul ca veniti din partea portalului centrucolectaredeseuri.com.

Pentru Actuali Si Viitori Parteneri Parteneri ( centru de colectare si reciclare deseuri )

Prezenta pe website-ul nostru presupune plata unui abonament anual. Puteti realiza plata prin intermediul transferului bancar - Op (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iaar dupa plata este indicat sa ne transmiti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare si nu vom astepta intrarea efectiva a banilor in banca, lucru ce ar putea intarzia intre anumite banci.